Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Trailer je napokon vani: Robert Pattison kao najgrublji Batman ikad!

U režiji Matta Reevesa, novi film donosi brojne poznate negativce koji dobivaju mračni novi izgled. Paul Dano glumi Riddlera, Zoe Kravitz je Žena mačka, a neprepoznatljiv Colin Farrell pojavljuje se kao kriminalni šef Pingvin

Robert Pattinson opakiji je nego ikad u najnovijem traileru za novi film o Batmanu, koji je napokon u subotu ugledao svjetlo dana. Intenzivne scene glume i tučnjave najavljuju da ovaj film izgleda kao možda najgrublja, najmračnija verzija Batmana na ​​velikim platnima ikad.



Službeni trailer samo u jednom danu pogledalo je više od 10 milijuna ljudi, a prema planu, film bi se u kinima trebao naći 4. ožujka 2022. godine.

Batman pomalo izvan kontrole

U režiji Matta Reevesa, novi film donosi brojne poznate negativce koji dobivaju mračni novi izgled. Paul Dano glumi Riddlera, Zoe Kravitz je Žena mačka, a neprepoznatljiv Colin Farrell pojavljuje se kao kriminalni šef Pingvin. Tu je i Jeffrey Wright, kao povjerenik Gordon, te Andy Serkis, kao vjerni batler Alfred.

Ova verzija Batmana “nema toliko kontrole nad njegovom osobnošću”, rekao je Pattinson prilikom predstavljanja trailera. “Razgraničenje između toga kada je on Batman i kada je on Bruce nije tako jasno kao inače… Ta ideja mi se zaista jako sviđa; pomalo je izvan kontrole.”

Samo u kinima

Film je trenutačno najavljen samo za kina i neće se emitirati na streaming servisu Warner Bros. Na HBO Maxu se očekuje najmanje 45 dana nakon premijere u kinima.

Ovaj novi film o Batmanu ne treba miješati s nekoliko drugih verzija lika koji će se navodno pojaviti u “The Flashu”, novom filmu s Ezrom Miller. U tom će se filmu pojaviti mnogo starih i novih superjunaka, uključujući Bena Afflecka kao Batmana iz filma “Lige pravde” i Michaela Keatona iz filmova o Batmanu Tima Burtona.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime