Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Tužne vijesti: Serija Gossip Girl je otkazana nakon dvije sezone

Vijest dolazi uoči finala druge sezone serije, sezone koja je vratila mnoge aspekte iz originalne serije koje su obožavatelji voljeli. Ovo je bilo posebno lijepo nakon prve sezone koja je bila malo 'zaglavljenija' u postavkama likova i scenama

Iako je petak dana kada priznajemo samo lijepe vijesti, za Upper East Sidere i obožavatelje serije “Gossip Girl”, danas je malo drugačiji dan. Spinoff serija “Gossip Girl”/ “Tračerica” je otkazana na HBO Maxu nakon dvije sezone.



Tvorac Josh Safran objavio je vijest 19. siječnja, tweetajući: “I evo ga, teškog srca moram najaviti da se GOSSIP GIRL neće nastaviti na HBO Maxu. Ekipa i ja zauvijek ćemo biti zahvalni: mreži i studiju za njihovoj vjeri i podršku; piscima zbog njihovog lukavog mozga i spretnog talenta; superzvijezdama glumcima i svoj ekipi za njihov naporan rad, predanost i ljubav prema projektu. Ovo je iskreno bio najbolji set na kojem sam ikada radio.”

Što se dogodilo?

Vijest dolazi uoči finala druge sezone serije, sezone koja je vratila mnoge aspekte iz originalne serije koje su obožavatelji voljeli. Ovo je bilo posebno lijepo nakon prve sezone koja je bila malo “zaglavljenija” u postavkama likova i scenama. Ipak, streaming platforma je pohvalila prvu sezonu zbog “rekordne gledanosti tijekom prvog vikenda na platformi”

Nastavak serije ponovno je smješten u izmišljenu njujoršku privatnu školu Constance Billard, s novom “kraljicom” Julien Calloway (Jordan Alexander) — iako joj je u drugoj sezoni Monet de Haan (Savannah Lee Smith) pokušala osvojiti krunu. Glumačku postavu čine Whitney Peak kao Zoya, Emily Alyn Lind kao Audrey, Thomas Doherty kao Max, Evan Mock kao Aki, Zión Moreno kao Luna, Eli Brown kao Otto, Grace Duah kao Shan, Tavi Gevinson kao učiteljica Kate Keller i drugi.

Hoćemo li vidjeti seriju na nekoj drugoj platformi?

Safran je tweetao da možda nije sve izgubljeno za mladu elitu New Yorka, ako Gossip Girl može pronaći drugu uslugu ili mrežu za streaming — Netflix, Hulu, Tubi, slušate li?

“Trenutno tražimo drugi dom, ali u ovoj klimi, to bi se moglo pokazati teškom bitkom, pa ako je ovo kraj, barem smo izašli na najviši vrh”, nastavio je Safran, koji je napisao i producirao originalnu seriju uz OG kreatore Josha Schwartza i Stephanie Savage. “Hvala vam na gledanju i nadam se da ćete se uključiti u finale sljedećeg četvrtka da vidite kako sve izgleda zajedno. xoxo ps. veliko hvala svim GG obožavateljima diljem svijeta. Vi ste razlog zašto smo se uopće vratili, i tko zna, možda je razlog zašto ćemo se ponovno sresti. Puno ljubavi.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirl)

Tužni smo jer (za sada) više nećemo moći pobjeći u elitne krugove New Yorka kada nam naša svakodnevnica postane zamorna. Ipak, nadamo se da ovo u potpunosti kraj serije i da ćemo se jednom ponovno vratiti u Gossip Girl svijet. XOXO!

Naslovna fotografija: gossipgirl 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime