Subota, 23 ožujka, 2024

Uz Nacionalni dan borbe protiv raka dojke slavimo snagu žene

Danas slavimo Nacionalni dan borbe protiv raka dojke koji, nažalost, u najvećem postotku pogađa žene te su sve žene koje se bore s ovom zloćudnom bolesti istinski heroji koje treba slaviti i dati im podršku u najvećoj mogućoj mjeri

Nacionalni dan borbe protiv raka dojke u Republici Hrvatskoj obilježava se danas, 7. listopada, a ta zloćudna bolest, nažalost, najviše pogađa žene te su sve žene koje se bore s ovom zloćudnom bolesti istinski heroji koje treba slaviti i dati im podršku u najvećoj mogućoj mjeri. Ženska snaga je neupitna, a sve više upravo žene postaju glavne junakinje filmskih naslova.



Filmovi u kojima su žene heroji obaraju sve rekorde gledanosti, Wonder Woman je mnogima omiljena Marvelova junakinja, Kill Bill je filmski klasik, a Hanna je kultna miljenica do te mjere da je dobila vlastitu spin-off seriju. Izbor je bio težak, ali smo izdvojili 15 najboljih filmova u kojima su žene heroji.

Bilo da se osjećate bezvoljno ili trebate mali push samopouzdanja, ovi filmovi će vam pokazati, pa barem i simbolično, kolika je istinska snaga žene. A možda će vas, bez obzira na to kojeg ste spola, i motivirati da više pripazite na sebe i svoje zdravlje te redovito idete na preventivne preglede.

1)Kapetanica Marvel

2) Atomska plavuša

3) Annihilation

4) Podzemni svijet

5) Lara Croft: Tomb Raider

6) Igre gladi

7) Charliejevi anđeli

8) Kill Bill

9) Nikita

10) Hanna

11) Vrabac

12) The Old Guard

13) Salt

14) Tri plakata izvan grada

15) Tajni život kućnih pomoćnica

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime