Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Welcome to Eden: Na Netflix je stigla španjolska inačica Squid Gamea!

Što biste učinili da s nepoznatog broja dobijete poruku koja vas poziva na ekskluzivnu zabavu na otoku? Upravo to je radnja najnovijeg hit trilera na Netflixu

Netflixova najnovija serija, “Welcome to Eden”, natjerala nas je da otkažemo planove koje smo imali za ovaj vikend. Ne čudi nas što je i ovaj put riječ o seriji na španjolskom jeziku, jer znamo kako iste dobro prolaze na Netflixu. Ovoga puta riječ je o još jednom trileru i to distopijskom, a radnja mu je poprilično zanimljiva.



“Welcome to Eden” prati grupu tinejdžera koje samo zanimaju društvene mreže i zabave. Nakon što glavni likovi dobiju poruku s pitanjem: “Jeste li sretni?”, bivaju pozvani na ekskluzivnu, zabavu na privatnom otoku koja navodno sponzorira novo energetsko piće. Kad tinejdžeri stignu na otok, pića i hormona ne nedostaje, ali ništa nije kako se čini jer je pet od stotinjak sudionika odabrano za tajno društvo – “Welcome to Eden”.

Koliko strašno može biti zapeti na privatnom otoku?

To pitanje (“Jesi li sretan?”) je poslano kako bi se privuklo influencere na zabavu prepune alkohola na udaljenom otoku. Cijelo vrijeme svira elektronska glazba, pleše se bez prestanka, a mnogo je golotinje i seksualnih scena. Naravno, na otoku je sve besplatno.  Najednom dolazi do preokreta, organizatori su unaprijed odabrali nekoliko sudionika, označivši ih tako da ne mogu napustiti zabavu.

Sve je lijepo i krasno dok odabrane osobe ne shvate da su prisiljeni ostati na otoku i natjecati se u nasilnim igrama. Strah se počinje javljati kada zarobljenici saznaju da ih ne čeka sigurnost, već samo opasnost i posljedice. Zvuči pomalo kao “Squid Game”, osim što su im suparnici društvene mreže umjesto očajni konkurenti.

Ako nemate ideju što gledati ovog vikenda, ne brinite. “Welcome to Eden” će vas zaokupiti i uživati ćete u svakoj sekundi.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime