Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Na Netflix stiže 4. sezona popularne teen serije Elite – znamo sve detalje

Popularna španjolska serija uskoro se vraća sa četvrtom sezonom, a službeno je objavljeno kako će fanovi imati priliku uživati i u 5. sezoni! Élite će izgledat drugačije...

Elite je španjolska tinejdžerska dramska serija koju su stvorili Carlos Montero i Daro Madrona, a prikazuje se na Netflixu. Serija je smještena u Las Encinas, izmišljenu elitnu srednju školu, a vrti se oko odnosa trojice učenika iz radničke klase koji su dobili stipendije za pohađanje škole i njihovih bogatih kolega iz razreda.



Popularna španjolska serija uskoro se vraća sa četvrtom sezonom, a službeno je objavljeno kako će fanovi imati priliku uživati i u 5. sezoni! Élite će izgledat drugačije jer se u seriji pridružuju novi članovi.

Datum izlaska 4. sezone

Elite će se premijerno prikazati 18. lipnja 2021., na Netflixu, a očekuje nas 8 novih epizoda. Novi teaser prikazuje neke nove likove, pored već dobro poznatih likova akoji su se vratili u novu školsku godinu u Las Encinasu.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Élite (@elitenetflix)

Ako vam to nije dovoljno uzbudljivo, Netflix će također objaviti četiri epizode kratkih priča o glavnim likovima uoči nove sezone, usredotočujući se na ono što su likovi radili tijekom ljeta prije nego što se sezona 4 počela snimati.
U ponedjeljak, 14. lipnja, emitirat će se epizoda pod naslovom ‘Guzman + Caye + Rebe’, nakon čega slijede ‘Nadia + Guzman’ u utorak, 15. lipnja, ‘Omar + Ander + Alexis’ u srijedu, 16. lipnja i Carla + Samuel ‘ u četvrtak, 17. lipnja.

Nove i stare uloge u 4. sezoni

Među članovima glumačke ekipe nalaze se Mara Pedraza, Itzan Escamilla, Miguel Herrán, Miguel Bernardeau, Jaime Lorente, Arón Piper, lvaro Rico, Mina El Hammani i Ester Expósito. U četvrtoj sezoni serija će vidjeti i mnoštvo novih likova, uključujući novog direktora škole, kojeg će glumiti Diego Martin.
Prema sinopsisu sezone, “Nova školska godina započinje u Las Encinasu, a s njom dolazi i novi direktor, jedan od najmoćnijih europskih gospodarstvenika, spreman da ustanovu Las Encinas, za koju tvrdi da se posljednjih godina pokreće, vrati natrag na pravi put.”

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Élite (@elitenetflix)

Četvrta sezona bit će dostupna na streaming platformi 18. lipnja, a najavljena je i peta sezona, iako nije određen točan datum izlaska.
Treća sezona Elite premijerno je izvedena u ožujku 2020. godine, a svaka se sezona sastoji od osam epizoda. Kraj je većinu gledatelja ostavio u šoku pa sad svi s nestrpljenjem iščekuju 4. sezonu i razrješavanje misterija.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime