Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Uskoro nam stiže druga sezona serije XO, Kitty!

Riječ je o američkoj seriji koja prati Kitty Song Covey koja se seli u Koreju, s ciljem da se ponovno poveže sa svojim dečkom na daljinu, Daeom

Svi ljubitelji romantičnih tinejdžerskih komedija svijeta – okupite se! Vjerojatno ste se već i udružili u gledanju ”XO, Kitty”, Netflixove serije koja je u rekordnom vremenu zaludila svijet. Ako je kojim slučajem prošla ispod vaših radara, vrijeme je da vas upoznamo sa spinoffom franšize ‘To All the Boys’.



Riječ je o američkoj seriji koja prati Kitty Song Covey koja se seli u Koreju, s ciljem da se ponovno poveže sa svojim dečkom na daljinu, Daeom. Za sebe smatra da je vrlo upućena u ljubav i da je veza mnogo složenija kada su u opasnosti vaši vlastiti ljubavni osjećaji. Zbog čega je ova serija toliko zaludila gledatelje Netflixa, otkrijte u ostatku teksta! 

Život na drugom kontinentu 

Nova serija autorice knjige Jenny Han događa se četiri godine nakon ”To All the Boys: Always and Forever”. U njoj je 12-godišnja Kitty započela slatku romansu na daljinu s Daeom, dječakom kojeg je upoznala tijekom obiteljskog odmora u Seulu u Koreji.

Kitty ima 16 godina kada je sustižemo u spinoffu i još uvijek živi u Portlandu s tatom i maćehom. Ona i Dae su u početku bili virtualni prijatelji, a par je sada u privrženoj vezi na daljinu. Sve se to mijenja kada Kitty dobije priliku prisustvovati KISS-u, gdje će naučiti više o svojoj preminuloj majci i svom obožavanom dečku.

Kroz niz slučajnosti, Kitty dobiva priliku pohađati elitnu korejsku nezavisnu školu u Seulu. Tu će se pridružiti Daeu i staviti njihovu vezu na prvo mjesto. Serija je isprepletena intrigama i romantičnom dramom tijekom Kittyine prilagodbe na novu sredinu. Već u prvom semestru boravka u elitnom internatu, Kitty je upoznala gomilu novih prijatelja i upala u kaotičnu dramu. Prilagodba na novu kulturu, sklapanje novih poznanstava, život u internatu, avantura na sasvim drugom kontinentu i uz sve to fokus na ljubav ono je što ćete pratiti u ovoj šarmantnoj seriji. Malo je reći da je Kittyin život u muškom internatu buran. Uh, skoro smo odali kako završava prva sezona. Ovdje ćemo se zaustaviti, i vama ostaviti da to sami otkrijete. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by XO Kitty (@xokittynetflix)

Netflix je najavio novu sezonu!

Netflix je potvrdio da nam stiže nova sezona serije! XO, Kitty premijerno je prikazana 18. svibnja 2023. i debitirala je na 2. mjestu serija na engleskom jeziku sa 72,1 milijuna sati gledanja. Serija se pojavila se u Top 10 u 90 zemalja u prvom tjednu emitiranja. Još uvijek nema mnogo detalja o 2. sezoni, ali pratiti ćemo sve novosti. 

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime