Subota, 28 rujna, 2024

Yes Day – komedija koja je u 50 zemalja na vrhu liste popularnosti

Toliko svog života provodimo govoreći 'ne' na sve i svašta, ali što bi se dogodilo kada bi počeli govoriti 'da'? Pogotovo vlastitoj djeci

Zamislite što bi se sve moglo dogoditi kada biste jedan dan na svaki zahtjev djeteta rekli ‘da’? Upravo to prikazuje nova popularna Netflixova obiteljska komedija – ‘Yes Day’.



Od kada je premijerno prikazana 12. ožujka pogledali su milijuni ljudi, a prema Netflixovom priopćenju film je bio na prvom mjestu u 50 zemalja u kojima je debitirao.

Toliko svog života provodimo govoreći ‘ne’ na sve i svašta, ali što bi se dogodilo kada bi počeli govoriti ‘da’? Pa, ako ste Jim Carrey iz filma ‘Yes Man’ iz 2008. godine, možda biste naučili korejski ili pohađali satove joge, ali ako ste Jennifer Garner u filmu ‘Yes Day’, koji se temelji na istoimenoj popularnoj dječjoj knjizi napravit ćete sve što vaša djeca požele.

Vrsna glumačka ekipa

Na temelju knjige Amy Krouse Rosenthal i adaptacije Justina Malena, ‘Yes Day’ prati roditelje Allison, koju glumi Jennifer Garner i Carlosa, kojeg glumi Edgar Ramírez, koji odlučuju dati svojoj djeci ‘Yes Day’ nakon što ih djeca optuže da im stalno govore ‘ne’, kako bi im dokazali da nisu ‘ubojice zabave’.

Tijekom 24 sata složit će sa svim što njihovo troje djece požele i pratit će njihova pravila. Sladoled za doručak? Blesave kostime u javnosti? Roditelji su dužni dati zeleno svjetlo svakom zahtjevu na ‘Yes day’. Unatoč farsi i problemima koje takav dan nosi sa sobom, ova komedija na Netflixu prikazuje zabavan dan kalifornijske peteročlane obitelji. Na kraju šaljivog filma djeca ipak shvate da odrasli ponekad s pravom kažu ‘ne’ nekim stvarima. 

Jennifer Garner:’Puno je stvari u filmu iz mog vlastitiog života’

Jennifer Garner je također i jedna od producentica ovog filma. “Snimila sam i razvila film s ovom sjajnom ekipom jer sam željela unijeti radost u svijet i jer sam osjećala da ne postoji obiteljska komedija koja stvarno odražava moja vlastita iskustva kao majke – puno toga je iz mog života”, otkrila je omiljena glumica.

 

Sjajnu glumačku postavu uz Jennifer Garner i Edgara Ramíreza, čine i Jenna Ortega, Julian Lerner, Everly Carganilla, Everly Carganilla, Nat Faxon, Molly Sims, Fortune Feimster te Arturo Castro.
S obzirom na popularnost filma već se priča i o njegovom nastavku, odnosno ‘Yes Day 2’. Iz Netflixa nije potvrđeno hoće li do toga doći, ali vjerujemo kako će fanovi filma ‘pogurati’ produkcijsku kuću da donese željenu odluku!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime