Subota, 23 ožujka, 2024

Za sve obožavatelje serije Kruna: Znamo kada dolazi peta sezona!

Elizabeth Debicki i Dominic West u novoj sezoni tumače princezu Dianu i princa Charlesa. Na službenim fotografijama iz pete sezone, Debicki leži na sofi s suptilnim smiješkom na licu, a Westje odjeven u smeđe odijelo i ima vrlo zabrinut izraz lica

Na oduševljenje obožavatelja, popularna Netflixova serija “Kruna” će imati više sezona nego što je planirano. Unatoč ranijim najavama da je peta sezona serije posljednja, Netflix je potvrdio da će se serija nastaviti i nakon pete sezone. Najveći je problem ipak to što će zbog kašnjenja povezanih s koronavirusom obožavatelji nove epizode morati čekati dulje nego inače.



Ipak, čak i s odgodama, Netflix je već počeo najavljivati članove nove kraljevske ekipe. Kao Claire Foy i Matt Smith iz prve i druge sezone, Olivia Colman i suradnici bit će zamijenjeni novim glumcima u petoj i šestoj sezoni kako bi vjerodostojno prikazali protok vremena.

Premijera pete sezone u studenome 2022. godine

Netflix je napokon objavio najavu nove sezone u kojoj je oktiveno kako se serija na male ekrane vraća u studenome, ali tek 2022. godine. Isječak je objavljen na Netflixovom virtualnom događanju, Tudumu, a Imelda Staunton predstavila se kao nova kraljica serije, te je odala počast prethodnim kraljicama Oliviji Colman i Claire Foy.

Uime glumačke ekipe, radujemo se što vam možemo predstaviti sljedeću sezonu ‘Krune’ u studenom 2022. godine“, istaknula je Imelda.

Prve službene slike Elizabeth Debicki i Dominica West kao Diane i Charlesa

Elizabeth Debicki i Dominic West u novoj sezoni tumače princezu Dianu i princa Charlesa. U službenim fotografijama iz pete sezone, Debicki leži na sofi s suptilnim smiješkom na licu, a West je odjeven u smeđe odijelo i ima vrlo zabrinut izraz lica.

Glumica Claudia Harrison snimljena je na setu u kostimu kao princeza Anne dok je snimala scenu sa svojom majkom na ekranu, Imeldom Staunton. Na novim fotografijama glumica je odjevena u potpunosti kao Anne, uključujući prevelike sunčane naočale i maramu u kosi, a ima i njezinu prepoznatljivu frizuru.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime