Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Svjetski bestseler: Ova knjiga će vam pomoći da se riješite briga i počnete zaista živjeti!

'Kako se riješiti briga i početi živjeti', knjiga koja je diljem svijeta prodana u više od deset milijuna primjeraka, pomoći će vam prekinuti destruktivnu naviku brige i naučiti vas kako živjeti sretnije i s manje stresa

Živimo u stresnom razdoblju. Loše i negativne vijesti svu da su oko nas i koliko god ih se trudimo izbjeći, iste nas dotaknu i ostanu nam prividno skrivene u mislima. Pandemija, rat u Ukrajini i svakodnevne negativne vijesti koji smo okruženi utječu na naše raspoloženje, a ponekad potaknu i brigu o određenim stvarima.



Stres je okidač gotovo svih zdravstvenih problema u modernom dobu, a iako je veoma lagano i jednostavno to reći, teško se riješiti stresa i opustiti se. Svatko ima svoje načine i rješenja koji im pomažu u prevladavanju svakodnevnih problema i nedaća. Nekima je to trening, drugima duga šetnja, trećima opuštanje uz TV i/ili knjigu. Ako uspijete odmoriti glavu na barem pola sata u danu, na dobrom ste putu. 

Prekinite destruktivnu naviku brige

Za sve one kojima treba malo potpore u opuštanju i pronalasku sreće u životu, u prodaju je došla knjiga koja uči čitatelje kako se riješiti briga i ponovno početi živjeti. “Kako se riješiti briga i početi živjeti”, knjiga koja je diljem svijeta prodana u više od deset milijuna primjeraka, pomoći će vam prekinuti destruktivnu naviku brige i naučiti vas kako živjeti sretnije i s manje stresa.

Svjetski poznati autor, govornik i stručnjak za osobni razvoj, Dale Carnegie u svom je bezvremenskom bestseleru “Kako steći prijatelje i naklonost ljudi” milijunima čitatelja pomogao uspostaviti kvalitetne odnose s bliskim osobama i unaprijediti komunikaciju. Sada nam pokazuje kako pobijediti brige prije nego što one pobijede nas.

Ova će vam knjiga pokazati kako:

  • bolje analizirati i riješiti zabrinjavajuće situacije
  • razviti pozitivan stav
  • pobijediti depresiju i napuniti se pozitivnom energijom
  • postići duševni mir i zadovoljstvo

Puna praktičnih savjeta, korisnih činjenica o brizi i njenim uzrocima, ova knjiga daje vam sve alate kojima ćete iz svog života potjerati svaku tugu, melankoliju i brigu.

Knjiga “Kako se riješiti briga i početi živjeti” u izdanju Egmontove biblioteke Puls dostupna je po cijeni od 17,12 eura u svim knjižarama i na web shopu.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime