Nedjelja, 8 rujna, 2024

3 knjige koje ne ispuštamo iz ruke posljednjih nekoliko dana

Odabrali smo tri knjige koje čitamo ovaj tjedan. Zamislite vikend je, nemate ništa za raditi i ležite na kauču uz neku dobru knjigu

Zamislite vikend je, nemate ništa za raditi, ne gleda vam se televizija, a vi ležite na kauču pokriveni i uživate uz neku dobru knjigu. Sezona koja je pred nama idealno je vrijeme da se posvetite čitanju. Ako se jedan od iskusnijih čitatelja ili ako tek ulazite u taj svijet, mi smo tu da vam pomognemo. Za vas smo izdvojili tri knjige koje se isplati pročitati u danima koji su pred nama. Prepustite se svijetu mašte i odlutajte u neki novi svijet uz ove naslove. 



The Burnout- Sophie Kinsella

Sasha je žena koja je udarila u zid, doslovno, i nije joj dobro na plaži u Devonu koju je voljela kao mala. Odlučio ostati sjediti na plaži i razmišljati o svojim problemima koji je muče, ali pojavi se zgodan, odvratan tip s kojim mora dijeliti plažu. Na početku se njih dvoje ignoriraju ali kasnije se upuste u razgovor. Završava li ova priča sa sretnim završetkom i što se dogodi sa potencijalnim parom, ostaje vam saznati kada pročitate knjigu. 

The vacation- John Marrs

Osam stranih turista nađe se u jednom hotelu u Los Angelesu te su na produženom odmoru. Ali za njih je to puno više od odmora jer imaju razlog zbog kojeg su tamo. Svi oni bježe od nečega i imaju tajne za koje će napraviti sve samo da se ne otkriju. 

Last night at Hollywood canteen- Sarah James

Drama u Hollywoodu 1943. godine izazvana ubojstvom u Kantini, klubom vojnika u kojem rade ljudi iz show businessa, sve je samo ne glamurozna. Ako volite dramu, ubojstva i kriminalističke misterije sigurni smo da je ova knjiga za vas. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime