Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Za sve poete: Ne propustite večer poezije uz Tarika Filipovića

Tarik će čitati pjesme Marka Miloševićeva čija je poezija jednostavna i čitka, a često i vrlo suosjećajna, primjerice kada piše o Oliveru Dragojeviću ili o djevojčici Ana Mariji koja je bila žrtva potresa u Zagrebu

Marko Milošević, poznati regionalni pjesnik, održat će večer poezije u Zagrebu, u Peronu 16, u ponedjeljak, 25. ožujka, s početkom u 20 sati. Njegove su pjesme postale sinonim za duboku emotivnu povezanost između stvaranja i slušanja, zagovara kult govorenja poezije i živi susret sa svojom publikom. Njegova jedinstvena filozofija naglašava tajanstvene telepatije između pjesnika i slušatelja, gradeći most između riječi i osjećanja.
 

Pjesme koje se lako pamte

Ovaj pjesnik piše pjesme koje se lako pamte, a kako sam kaže, poezija je bila i ostala utočište za dušu. Njegovi rimovani stihovi, često u formi soneta, govore o svakodnevnim ljudskim temama kao što su ljubav, obitelj ili prolaznost života, bave se promišljanjima kako živjeti ljudski dostojanstveno, kako reagirati na sve nevolje koje čovjeka u životu snalaze, kako odgajati djecu itd. Miloševićeva poezija je jednostavna i čitka, razumljiva i jasna, a često suosjećajna, primjerice kada piše o Oliveru Dragojeviću ili o djevojčici Ana Mariji koja je bila žrtva potresa u Zagrebu. 
 
 
Poezija Marka Miloševića razgalit će vam srce i oplemeniti dušu jer je iskrena, sirova, nedotjerana, najtočnija istina Markovog bića, u kojoj ćete zasigurno naći i dio sebe.
Markove stihove govorili su mnogi regionalno poznati glumci i glumice, a ovoga puta na sceni će mu se pridružiti naš poznati glumac Tarik Filipović, uz pratnju na gitari Denisa Uroševića.
 
 
Ako još niste osigurali svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju u Peronu 16, požurite po svoju ulaznicu na eventim.hr.
 
Fotografije: Press

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime