Subota, 2 ožujka, 2024

WOLF kongres: S kakvim se izazovima susreću žene u poslovnom svijetu?

Kad i kako su stisnule ''play'' i napravile korak naprijed, iz prve ruke saznajte od Aleksandre Dojčinović, Tatjane Jurić, Ane Radišić, Nike Turković, Jadranke Islamović i mnogih drugih gošći prvog WOLF Kongresa

Priželjkujete li napraviti balans između privatnog i poslovnog i motivirati se kako bi napravili važan korak u svojoj karijeri? Voljeli biste se povezati s osobama iz raznih sektora, unaprijediti vlastito poslovanje i djelovanje? Je li sada, iako je pandemija mnogima poremetila živote i poslove, pravo vrijeme za stisnuti ”play” i napraviti korak naprijed? Što kada ”play” treba stisnuti žena – ista ona žena koja je u posljednje vrijeme možda više nego ikad aktualna tema u cijelome svijetu.

S kakvim se izazovima žene susreću na relaciji posao-obitelj?

No, kakva je pozicija žena u poslovnom svijetu? Je l’ žena ženi zaista vuk? S kakvim se izazovima žene susreću na relaciji posao-obitelj?
Ovo su samo neka od pitanja na koja će, čini se baš u pravo vrijeme, odgovore donijeti prvi WOLF kongres (Women of Luminous Future) koji će se održati u Zagrebu, u prostorijama Kaptol Boutique Cinema, 1. i 2. listopada 2021. godine. 
Ovaj projekt, kao jedinstveni događaj u Hrvatskoj i regiji, okupit će ambiciozne, poduzetne i kreativne osobe koje su svojim obrazovanjem, iskustvom, odricanjem, riskiranjem i požrtvovnošću izgradile uspješne karijere. Kroz razgovor i razne životne primjere, govornici će pojedincima predstaviti nedoumice, izazove koji su stizali putem, odluke koje su morale biti donesene i eventualne posljedice koje su ostavile.

Paneli i intervjui nadograđeni s motivacijskim govorima

Zanimljivu klasiku – panele i intervjue, organizator je nadogradio s “Pep Talks” kao motivacijskim speechevima i “Meet Express” kao simbiozu prvog intervjua i prvog spoja, odnosno direktan kontakt s predavačima i panelistima. Svaki dio programa bit će ”pokriven” zanimljivim i jakim gostujućim imenima. Tako će, primjerice, na panelima (koji će biti podijeljeni na teme: ”Mlade i uspješne”, ”Poduzetništvo”, ”Majke i karijera”, ”Društvene mreže”, ”Mediji”, ”IT sektor”) između ostaloga gostovati Tatjana Jurić, Ana Radišić, Nika Turković, Rina Musić, Martina Džepina…

Jadranka Islamović


Sudionici će imati prilike prisustvovati i intervjuima s najuspješnijom hrvatskom modnom dizajnericom i nagrađivanom poduzetnicom Aleksandrom Dojčinović te izvršnom direktoricom i članicom uprave Blitz-CineStara – Jadrankom Islamović, koje će nakon razgovora o razvitku karijere, poslovnim usponima i padovima, biti na raspolaganju za sva pitanja prisutnih.

Petominutni ”jedan na jedan” razgovori s nekim od uspješnih imena

Na ”Pep Talks”, kratkim motivacijskim govorima vezanim uz odluke u karijeri, prepreke, izazove, izbore, obrazovanje, mijenjanje karijere, sudjelovat će Anita Letica, Danela Žagar, Milka Kosanović, Petra Jeričević, Mirna Matković… 

Danela Zagar


Tijekom “Meet Express” sudionicima će biti omogućeni petominutni ”jedan na jedan” razgovori s nekim od uspješnih imena, zaposlenim u renomiranim tvrtkama. 
Više o cijelom projektu, uključujući i detaljan program pronađite na https://wolf.dbaq.hr/

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime