Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Mljac: Novi okus čokolade koja je toliko fina da ćemo je za Valentinovo kupiti sebi!

Na radost svih obožavatelja ovih čokolada koje donose divne poruke i bogatu tradiciju, Zvečevo je predstavilo 2 nove velike čokolade 'Volim te' s okusima lješnjak-badem-karamela i šumsko voće

Valentinovo, tradicionalno obilježeno 14. veljače diljem svijeta, izdvaja se kao poseban dan iako bismo, složit ćemo se, ljubav trebali slaviti svaki dan. Darivanje ili primanje poklona uvijek je ugodno, bez obzira na oblik, a posebno je lijepo kada je poklon svima omiljena –  čokolada.Čokolade ‘Samo ti’ i ‘Volim te’ su se proizvodile od davne 1965. godine i ostale su omiljene čokolade s posebnim porukama koje bude mnoge uspomene. Zvečevo je bila prva tvrtka koja je lansirala čokolade s voćnim punjenjem, a brzo su postale popularne među potrošačima. Ove čokolade su često bile odabrane za proslave Valentinova, rođendane, Dan žena i druge važne prigode. No, čak i kada nije bilo posebne prigode, bile su prisutne kako bi svatko mogao izraziti ljubav, zahvalnost ili jednostavno pokazati pažnju.

Nova savršena kombinacija čokolade, lješnjaka i šumskog voća 

Čokolade ‘Samo ti’ imaju jedan okus u punjenju, dok su čokolade ‘Volim te’ posebne po tome što sadrže čak tri različita okusa u jednoj čokoladi. Tijekom trenutnog razdoblja, posebno u mjesecu ljubavi i povodom Dana žena, prodano je gotovo 4 milijuna komada čokolada ‘Samo ti’ i ‘Volim te’.

Na radost svih obožavatelja ovih čokolada koje donose divne poruke i bogatu tradiciju, Zvečevo je predstavilo 2 nove velike čokolade ‘Volim te’ s okusima lješnjak-badem-karamela i šumsko voće. Uz to, prigodne bombonijere su također dostupne kao dio asortimana te su izvrsna opcija kao poklon za voljenu osobu.

Djela često govore više od riječi, a kada poklon nosi i određenu poruku, to ima svoju posebnu slatku težinu. Ljubav se umnožava kroz dijeljenje, stoga, obradujte svoju voljenu osobu najslađim znakom pažnje. I ne samo danas, već i u trenucima kada to najmanje očekuje.

Foto: Promo 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime