Subota, 20 srpnja, 2024

Mmmljac: Popularna craft pekarnica otvorena je na još jednoj lokaciji!

Kako bi se suprotstavila teškašima koje možemo vidjeti na svakome uglu, skupina mladih entuzijasta odlučila je otvoriti malu craft pekaru koja svoje proizvode radi na malo drugačiji način

Kao nacija za koju se kaže da ima više pekara po kvadratnom metru negoli stanovnika, možemo reći da je kruh namirnica koja će se naći na stolu svakoga od nas. Kako bi se suprotstavila teškašima koje možemo vidjeti na svakome uglu, skupina mladih entuzijasta odlučila je otvoriti malu craft pekaru koja svoje proizvode radi na malo drugačiji način.Zbog sve masovnije proizvodnje na kruh se posljednjih godina sve više gleda kao na nepoželjnu namirnicu punu šećera i aditiva. No, male oaze koje su počele nicati po gradu pričaju drugačiju priču. Bread Club jedna je takva, a njihov je cilj riješiti se negativnih konotacija koje se vežu za tu mnogima omiljenu namirnicu, a to rade tako da nude kruh u njegovu izvornom obliku, bez ikakvih umjetnih dodataka.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Bread Club – sourdough bakery (@breadclub_zagreb)

Mirisi i ukusi kojima je teško odoljeti

Zagrebačka craft pekarnica Bread Club upravo je otvorena i na trećoj lokaciji, i to na adresi Bukovačka 25. Svojim lokacijama u Vlaškoj i na Trešnjevci, uspjeli su privući brojne zaljubljenike u craft pekarske proizvode te svojim djelovanjem educiraju o kruhu te okusima proizvoda koje nude. Osim što su popularnost stekli svojim sourdough kruhom, omiljeni proizvodi mnogih kupaca Bread Cluba svakako su brioche peciva, kroasani, cruffini i sendviči. Bread Club je vizija koja se neprestano razvija i koja teži kvaliteti, učenju, promjeni kulturoloških prehrambenih navika, predanosti i radu.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Bread Club – sourdough bakery (@breadclub_zagreb)

Nova lokacija se nalazi na Bukovačkoj cesti 25, a sada svi stanovnici na istoku grada sada mogu uživati u ukusnim proizvodima. Ono u što smo sigurni je da je ponuda na novoj lokaciji jednako dobra kao i na do sada postojećim. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime