Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Pokrenite razigranost uz OREO i Xbox i osvojite brojne nagrade

U čast ovog partnerstva, izgled legendardnog crno-bijelog OREO keksa bit će izmijenjen kao hommage Xbox kontroleru, u vidu specijalne serije sa šest različito utisnutih reljefa

Vrijeme je da pokrenemo razigranost uz dugo očekivanu suradnju brendova OREO i Xbox. Keks broj jedan na svijetu* OREO i međunarodno poznata konzola Xbox imaju misiju okupiti svoje ljubitelje kroz jedinstven spoj uživanja u ukusu omiljenog keksa i igranja popularnih igrica s obitelji ili prijateljima.U čast ovog partnerstva, izgled legendardnog crno-bijelog OREO keksa bit će izmijenjen kao hommage Xbox kontroleru, u vidu specijalne serije sa šest različito utisnutih reljefa. Ova limitirana serija OREO Xbox keksa dostupna je u dva formata pakiranja: 66 g i 176 g na policama širom Hrvatske od siječnja 2023. godine, sve dok traju zalihe.

Osvojite brojne nagrade

Tu zabava ne prestaje! Kupovinom bilo kojeg pakiranja OREO keksa (uključujući i standardna pakovanja) i registriranjem računa na web siteu www.oreo.eu, potrošači dobivaju mogućnost osvojiti neku od nevjerojatnih nagrada u periodu od 1. do 31. ožujka 2023. godine. Nagrade za potrošače u Hrvatskoj su: VIP putovanje za dvije osobe uz nezaboravno trkačko iskustvo u Barceloni, pet Sancta Domenica vaučera u pojedinačnoj vrijednosti od 1.200 eura i 62 Steam vaučera u pojedinačnoj vrijednosti od 30 eura.

Pored toga, skeniranjem 4  OREO Xbox keksa i kreiranjem dobitne kombinacije koja se može unijeti na web site www.oreo.eu, ljubitelji mogu ootkriti ekskluzivan sadržaj na temu OREO keksa u nekoj od tri najpopularnije Xbox igre, uključujući OREO „Parade Ground“ Armour Coating u igri Halo Infinite, OREO „Valiant Corsair“ Sail Set u igri Sea of Thieves i OREO Edition ‘2009. Pagani Zonda Cinque Roadster’ u igri Forza Horizon 5

“OREO brend nastavlja oduševljavati svoje ljubitelje poznatim partnerstvima. Izuzetno nam je drago što će, zahvaljujući partnerstvu sa Xbox-om, ljubitelji oba brenda moći dodatno uživati i pokrenuti svoju razigranost”, izjavila je Chiara Missio, direktorica marketinga za brend OREO za Europu. OREO je i u prethodnim godinama u Europi imao ograničene serije keksa, u okviru suradnje ostvarene s megazvijezdom Lady Gaga 2021. i filmom Batman 2022. godine. Svi zainteresirani koji žele sudjelovati u „OREO Xbox“ kampanji tijekom ožujka za više informacija mogu pojetiti web site www.oreo.eu ili OREO profile na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

*izvor: Izvor: Euromonitor International Limited, Izdanje o pakiranoj hrani za 2023. godinu: Keks na osnovu definicije kategorije slatkih biskvita Euromonitora, postotak učešća brenda, vrijednost maloprodaje, maloprodajne cijene, podaci za 2022. godinu.

 O keksu OREO

OREO je svjetski keks broj jedan u kojem uživaju obitelji i prijatelji u preko 100 zemalja širom svijeta. OREO je najprodavaniji keks u 21. stoljeću s globalnim godišnjim prihodom od blizu 2,9 milijardi dolara.OREO ritual ‘ZAVRTI, LIZNI, POTOPI‘ je postao originalan način uživanja u ovom legendardnom keksu u cijelom svijetu. OREO ima Facebook zajednicu sa preko 40 milijuna ljubitelja OREO keksa širom planete, iz više od 200 zemalja i na desetine različitih jezika. OREO je među prvih pet brend stranica na Facebooku na svijetu. OREO je 6. ožujka 2022. proslavio 110. rođendan. Za više informacija posjetite www.oreo.uk.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime