Petak, 17 studenoga, 2023

Ukusno i zdravo: Donosimo recept za tortillu s povrćem na kotačićima

Znamo koliko je teško pronaći jednostavan i ukusan recept za pripremu, pa smo vam odlučili u tome pomoći. Pripremite ukusnu tortillu s punooo povrća! Kako bi bila malo zabavnija, napravite je na kotačićimaČini li se to samo nama ili je je vrijeme u jednom danu iz ljetnog postalo zimsko? Sada kada su temperature sve niže, a sunca sve manje, više vremena provodimo kod kuće i idealno je vrijeme da se krenemo hraniti zdravo! Sada više nema izlika za naručivanjem hrane i ne jedenju kvalitetnih jela. Vrijeme kod kuće nam je idealno i da ga provedemo s obitelji, a kuhanje je odlična aktivnost za druženje.

Znamo koliko je teško pronaći jednostavan i ukusan recept za pripremu, pa smo vam odlučili u tome pomoći. Kuhače u ruke, kape na glave jer imamo recept za najljepše uspomene! Kako bi vaše kuhanje s obitelji bilo još zabavnije, po nabavku namirnica otiđite u Lidl, sakupite bodove i preuzmite svoju besplatnu personaliziranu pričo-kuharicu! Skuhaj priče svoje i otkrijte koliko kuhanje s obitelji može biti zabavno iskustvo. Recept koji vam danas donosimo je za ukusnu tortillu s punooo povrća! Kako bi bila malo zabavnija, napravite je na kotačićima! 

Tortilla na kotačićima

Sastojci po tortilli:

1 Snack Day tortilla promjera 25 cm

4-5 žlica Milbona sirnog namaza malo ChanteSel soli i Kania papra

4 kriške tanko narezanog Pilos sira po izboru (Gouda, Edamer, Tilsiter, Trapist)

6-7 kriški Pikok purećih prsa ili Pikok delikates šunke i sl.

šaka svježe rukole s Lidlove tržnice

Priprema, pozor, namažite i smažite:

Tortillu premažite debljim slojem sirnog namaza, dodajte soli i papra prema želji. Preko cijele tortille posložite odabranu šunku i sve prekrijte svježom rukolom. Zatim dodajte malo čarolije i prstohvat veselja. Napunjenu tortillu čvrsto zarolajte i ostavite u hladnjaku da se stisne. Ohlađeno režite na kotačiće pa poslužite. Dobar tek! 🙂

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime