Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Čuvajte kožu od sunca, a ekosustav od uništavanja, uz novu liniju krema za lice!

Bilo da je riječ o normalnoj, mješovitoj do masnoj ili suhoj koži; ili možda koži koja je suočena s patologijama poput trudničke maske (melasme), tamnih mrlja, crvenila i rozaceje, akni ili kože alergične na kemijske filtere – Photoderm nudi dermatološku stručnost i visoku zaštitu za sve

Dolazak proljeća podrazumijeva porast aktivnosti na otvorenom, od ispijanja kave na toplom suncu pa sve do šetnje u probuđenoj prirodi. Nakon tmurne zime, tijelo žudi za toplim sunčevim zrakama, koje povoljno djeluju na naše raspoloženje, duh i um. Unatoč svim radostima koje izležavanje na suncu donosi, ne treba zaboraviti na štetne posljedice koje ono ostavlja na našoj koži. Upravo zato, prilikom izlaska iz kuće, zaštitni faktor je must have, a sve kako bi bezbrižno uživali na suncu te priskrbili ono najbolje od njega.Tržište je preplavljeno različitim proizvodima koji obećavaju prijeko potrebnu zaštitu od sunca, međutim postavlja se pitanje kako u moru njih izabrati najbolje rješenje za kožu. Sasvim novi pristup i zaokret donosi Bioderma, francuski brend sa 40-godišnjom iskustvom, ovoga puta svojom najnovijom dermatološkom inovacijom unutar Photoderm linije.

Photoderm proizvodi temelje se na ekobiologiji, znanstvenom pristupu koji je inspiriran biologijom kože i njezinim ekosustavom. Vodeći se tom vizijom stvoreni su proizvodi koji kožu jačaju i uče je kako da sama bolje funkcionira, bez pretjeranog tretiranja.

Inovativna visoka tehnologija

Većina dostupnih proizvoda sadrži filtere koji se fokusiraju na zaštitu od UVB zraka, dok je zaštita od UVA zraka marginalizirana. Rezultat toga je neravnoteža u zaštiti te potencijalno opterećenje kože zbog nanošenja pozamašne količine zaštitne kreme, što se nerijetko očituje u iritaciji i neravnoteži ekosustava kože. Stoga se Bioderma uhvatila u koštac s ovim problemom te predstavila inovativnu visoku tehnologiju SUN ACTIVE DEFENSE unutar Photoderm linije, koja ima pojačanu UVA zaštitu.

Sadrži kombinaciju zaštite širokog spektra za UVA/UVB zrake i patentiranu biološku zaštitu koja štiti kožu iznutra, a izabrano je osam najučinkovitijih filtera od ukupno 32 odobrena na razini Europske unije. Osim što proizvodi pružaju visoku i učinkovitu zaštitu, ne djeluju toksično na vodeni ekosustav.

Sudionici su saznali zanimljive podatke o zaštiti kože od sunca

U prekrasnom prostoru Ateljea Josipa Konte u srcu Zagreba, predstavljena je linija koja je okupila brojne zaljubljenike u brend, a edukativan program vodila je Ana Radišić zajedno sa svojim gošćama – Koraljkom Mlakar, business unit managericom za Bioderma Hrvatska i prim. dr. sc. Ružicom Jurakić Tončić, koje su odgovorile na zanimljiva pitanja na temu kože i zaštite od sunca.

Na samom predstavljanju našla su se i poznata lica poput Korane Gvozdić, Ane Rucner, Karle Zelić, Paule Sikirić, Anamarie Raič, Korane Marović, Ivane Pavić te brojna druga.

Bioderma
Bioderma 01
Maja Kurtanjek i Koraljka Mlakar - Bioderma
Ana Radisic
Korana Gvozdic (2)
Karla Zelic
150E8FD1-5290-4D0D-86C7-0425D2A393F9 – kopija
Nika Matic
Ivana Miskovic
Ivana Pavic
Anamaria Raic
Ivana Pirizovic
Katarina Mamic i Luka Mamic
Ivana Vukusic
Ana Rucner
Klaudija Klemencic i Nika Doria Grbac
Korana Marovic 01
Luna Valas
Mateja Sucevic
Mia Matic
Rita Rumora
Prim. dr. sc. Ruzica Jurakic Toncic
Tena Basic
Bioderma Bioderma 01 Maja Kurtanjek i Koraljka Mlakar - Bioderma Ana Radisic Korana Gvozdic (2) Karla Zelic 150E8FD1-5290-4D0D-86C7-0425D2A393F9 – kopija Nika Matic Ivana Miskovic Ivana Pavic Anamaria Raic Ivana Pirizovic Katarina Mamic i Luka Mamic Ivana Vukusic Ana Rucner Klaudija Klemencic i Nika Doria Grbac Korana Marovic 01 Luna Valas Mateja Sucevic Mia Matic Rita Rumora Prim. dr. sc. Ruzica Jurakic Toncic Tena Basic

Photoderm linija dolazi u modernom i praktičnom pakiranju, a namijenjena je svim tipovima i pogodna za različita stanja kože. Bilo da je riječ o normalnoj, mješovitoj do masnoj ili suhoj koži; ili možda koži koja je suočena s patologijama poput trudničke maske (melasme), tamnih mrlja, crvenila i rozaceje, akni ili kože alergične na kemijske filtere – Photoderm nudi dermatološku stručnost i visoku zaštitu za sve.

Fotografije John Pavlish

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime