Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Elegantne frizure za ulazak u Novu godinu – u svega nekoliko koraka

Još niste sigurni kakvu ćete frizuru napraviti za doček Nove godine? Napraviti pundžu, podići ili raspustiti kosu... poznata frizerka Nikolina Špiljak ima brze i učinkovite 'trikove' za posebno šarmantne frizure

Pripreme za ulazak u Novu godinu već ste sigurno odradili, no još se dvoumite oko frizure. Niste sigurni što napraviti s kosom? Odlazak frizeru, nažalost više nije moguć jer se niste naručili?Bilo da imate kratku ili dugu kosu, a ne želite drastično mijenjati styling i frizure, rješenje su ukrasi za kosu. Ukosnice, češljići, marame, kopče… sve su to pomagači koji vam u ključnom trenutku mogu postati najbolji ‘prijatelji’. Bilo da su ukrašeni cvjetovima, kamenčićima, perlicama ili perjem, totalno su ‘cool’ i otkačeni, a s njima na glavi sigurno nećete proći nezapaženo na nogovodišnjem tulumu.

Ali što ako imate dugu kosu i ne znate ni sami što biste s njom napravili. Naša je suradnica Nikolina Špiljak, vlasnica frizerskog salona ‘Nicole Nicole’ u Zagrebu, snimila dva videa za sve one koji imaju dugu kosu, a priželjkuju lijepu i urednu frizuru:

Želite li u Novu ući s prekrasnom pundžom samo slijedite upute iz priloženog videa.

 

Ako možda želite složiti neku ležernu, valovitu kosu na kojoj će vam svi zavidjeti, pogledajte Nikolinin video ovdje!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime