Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Povratak prirodne ljepote: Veganski proizvodi za super obrve i dulje trepavice bez maskare!

Obrve se stiliziraju bez gelova ili olovaka, a trepavice su vizualno duže bez maskara. Time se ostvaruje san svake žene jer brojni kozmetički proizvodi više nisu potrebni. Svaki tretman upotpunjen je i 3D filerom, koji poput botoksa zaglađuje i popunjava dlaku

“Skrolajući” po Instagramu, možemo primijetiti kako se prirodan, čist izgled i make-up vraćaju na velika vrata. Jedan od zaštitnih znakova nude make up-a svakako su uvijene i duge trepavice te zaglađene i stilizirane obrve, kakve često možemo vidjeti i na svjetskim pistama. Svi ovi trendovi počivaju na skandinavskoj estetici koja asocira na prirodu, čistoću, jednostavnost, brigu o sebi, ali i okolišu. Upravo zato mijenjaju se i beauty navike te stav o tretmanima i proizvodima.A sa svjetskim trendovima uvijek u korak ide Kallos Studio & Academy, u kojem se tretmani uljepšavanja trepavica i obrva odvijaju po najvišim standardima. Obrve se stiliziraju bez gelova ili olovaka, a trepavice su vizualno duže bez maskara. Time se ostvaruje san svake žene jer brojni kozmetički proizvodi više nisu potrebni.

Svaki tretman upotpunjen je i 3D filerom, koji poput botoksa zaglađuje i popunjava dlaku. Osim što se tretmani odlikuju po stručnom i kvalitetnim pristupom, Kallos je prvi hrvatski brand koji je kreirao potpuno vegansku kolekciju profesionalnih lash&brow proizvoda, čime je ponovno potvrdio status jedne od najvećih regionalnih beauty akademija.

Nagrada Balkan Awards

Zalaganje Martine Krajinović Gülsün, vlasnice i osnivačice Kallos Studio & Academy, nedavno je prepoznato i nagrađeno na dodjeli Balkan Awards. Ova prestižna manifestacija okuplja brendove, poduzetnike i javne osobe iz cijele regije, a postala je važno mjerilo poslovne izvrsnosti samih dobitnika.

Od 2004. Balkan Awards dodjeljuje nagrade pojedincima i organizacijama koji su ostvarili iznimne rezultate u područjima umjetnosti, mode, obrazovanja, turizma, ženskog poduzetništva. Upravo je u potonjoj kategoriji trijumfirala Martina Krajinović Gülsün, vlasnica beauty brenda i jedna od najtraženijih međunarodnih beauty edukatora, s posebnim naglaskom na obrvama i trepavicama, što je podigla na vrlo visoku razinu.

Nagrada je sasvim logičan slijed Martininog dosadašnjeg rada. Jedan od glavnih aduta i razlog uspjeha jest i inzistiranje na stalnoj nadogradnji i prenošenje znanja jer Kallos Studio & Academy je mjesto gdje se educiraju mnogi beauty artisti.

Kallos Lash Studio & Academy (14)
Kallos Lash Studio & Academy (12)
Kallos Lash Studio & Academy (8)
Kallos Lash Studio & Academy (1)
Kallos Lash Studio & Academy (2)
Kallos Lash Studio & Academy (11)
Kallos Lash Studio & Academy (7)
Kallos Lash Studio & Academy (10)
Kallos Lash Studio & Academy (3)
Kallos Lash Studio & Academy (14) Kallos Lash Studio & Academy (12) Kallos Lash Studio & Academy (8) Kallos Lash Studio & Academy (1) Kallos Lash Studio & Academy (2) Kallos Lash Studio & Academy (11) Kallos Lash Studio & Academy (7) Kallos Lash Studio & Academy (10) Kallos Lash Studio & Academy (3)

Foto: Nikolina Zaninović Kokotović

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime