Petak, 1 ožujka, 2024

Najbolja pedikura kod kuće za 5 minuta + Top 10 boja lakova za nokte

Sve što vam je potrebno su kvalitetni piling za tijelo ili ciljano kreiran piling za stopala, turpija i omiljeni lak za nokte!

Svi znamo onaj divni osjećaj lakoće kojom hodamo i baršunasto meke kože na nogama – nakon pedikure!Vremena su takva da smo ove godine, možda po prvi put ikad, sa skepsom pomislili na odlazak u kozmetički salon na profesionalni tretman, a možda su i financijski razlozi ili pak nedostatak vremena razlog da nismo ‘sredili’ noge prije odlaska na more. A možda ste već i na moru, a niste si priuštili tretman uljepšavanja vaših stopala.

Nema mjesta očajavanju, jer za kvalitetnu pedikuru dovoljno vam je i samo 5 minuta! Sve što vam je potrebno su kvalitetni piling za tijelo ili ciljano kreiran piling za stopala, turpija i omiljeni lak za nokte!

0:00 – 2:00 min  Piling

Uronite noge u toplu vodu na pola minute a zatim ih dobro osušite tapkajući mekim ručnikom po njima. Umasirejte piling kremu na kožu, najbolje neki uljni proizvod koji će istodobno hidratizirati kožu dok sitna zrnca pilinga oslobađaju površinu kože.

2:00 – 3:00 min  Turpijanje

Kratko isturpijajte nokte u oblik koji želite, a stilisti preporučuju ravan oblik. Ne turpijajte ih sa strane kako ne bi izazvali urastanje nokta u kožu.

3:00 – 5:00 min  Sjaj

Obrišite papirnatom maramicom stopala kako bi uklonili eventualne ostatke masnoće od kreme ili losiona. S malo acetona na vatici prebrišite površinu noktiju a zatim nanesite brzosušeći lak za nokte za blistav sjaj.

A kojih je 10 nijansi ovog ljeta apsolutni hit na nogama – otkrijte u našoj fotogaleriji!

Givenchy Le Vernis
Dior Diorlisse Abricot
Le Vernis Nail Polish By Lancôme
Yves Saint Laurent La Laque Couture
Naj Oleari Oleo Gel Nail Lacquer
Artdeco Art Couture Nail Lacquer
Catrice ICONails Gel Lacquer
essence shine last & go
Douglas Stay & Care Gel Nail Polish
essence shine last & go gel
Givenchy Le Vernis Dior Diorlisse Abricot Le Vernis Nail Polish By Lancôme Yves Saint Laurent La Laque Couture Naj Oleari Oleo Gel Nail Lacquer Artdeco Art Couture Nail Lacquer Catrice ICONails Gel Lacquer essence shine last & go Douglas Stay & Care Gel Nail Polish essence shine last & go gel

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime