Petak, 17 studenoga, 2023

Neodoljiva svježina za najljepšu kosu svaki put by Kérastase Specifique Divalent

Dvostruka učinkovitost nove linije, garantira zdravi izgled kose koja neće proći nezamijećeno

Kada je kosa u pitanju, svaka žena teži njezinom savršenom i zdravom izgledu. Sjaj kao iz salona, zdravo i uravnoteženo vlasište, zaglađeni vrhovi, sve su to stvari o kojima mnoge žene maštaju. Zdrava kosa je puno više od lijepe frizure i upravo zato, važno je pravilno njegovati svaki tip kose.Ne odgovara svaki proizvod ili linija svakom vlasištu, ali uz pomoć stručnog i profesionalnog pristupa iskusnih frizera, danas je lako pronaći ono što će kosu činiti baš onakvom, kao s reklame.

Razni faktori koju utječu na izgled i zdravlje kose

Toplina, voda, zagađenost, stres, prehrana, a ponekad i sama genetika, su uzročnici i prijetnje modernog stila života. Okruženi smo sa svim navedenim faktorima gotovo svakodnevno i tu počinje svojevrsna borba.

Učestalo pranje kose narušava uravnoteženi ciklus sebuma na vlasištu i čini ga masnim, a kosu suhom i beživotnom. Osjećaj je jednostavno neugodan. A ono čemu svi težimo je dugotrajan osjećaj svježine na vlasištu i kosi. Od svog postanka, davne 1964. kada su lansirali prvu njegu za kosu, primarni fokus brenda je zdravo vlasište, a Kérastase je pionir u mnogim inovicijama jer Kérastase eksperti znaju da samo zdravo vlasište znači i zdravu, lijepu kosu. Od tada, pa sve do danas žene diljem svijeta imaju priliku uživati u personaliziranoj njezi vlasišta i kose uz inovativne proizvode koji dolaze iz ovog luksuznog francuskog brenda. 

Tako je u četvrtak u Takenoko Baru, u srcu Zagreba predstavljena nova linija Kérastase Specifique Divalent. Ova linija je jedinstvena po tome što pruža dvostruku učinkovitost.

Kérastase Specifique Divalent pruža dvostruku učinkovitost

Namijenjena je masnom vlasištu i osjetljivoj dužini kose, a nakon korištenja pruža trenutačno više volumena, više hidratacije vlakna i intenzivnije čišćenje vlasišta. Nova zvijezda linije je pročišćavajuća glina Argile Équilibrante, čije se korištenje savjetuje jednom tjedno, a radi formule obogaćene aminokiselinom, osjećaj čistoće i smanjenje same masnoće vlasišta, čini kosu svježom i blistavom.
Osim pročišćavajuće gline, nova formula se nalazi i u novoj iznimno hidratizirajućoj gel maski, dok Divalent kupka za kosu, blista u novoj ambalaži. Uz Kérastase Divalent rutinu, uživat ćete u dugotrajnom osjećaju svježine u kosi!

 

Kérastase Specifique Divalent_3
Kerastase_20_Specifique_Gamme_Bain_Flacon
Kerastase 20 - Specifique - Gamme - Masque réhydratant-
Kerastase_20_ Specifique_Flacon_
KERASTASE 21 - Specifique - Masque réhydratant
Specifique Divalent
Ana Androsevic, Andrea Tunjic, Ivana Mijatovic (L'Oréal Adria)

Ana Androsević, Andrea Tunjić, Ivana Mijatović (L'Oréal Adria)

Kérastase Specifique Divalent_2
Kérastase Specifique Divalent_3 Kerastase_20_Specifique_Gamme_Bain_Flacon Kerastase 20 - Specifique - Gamme - Masque réhydratant- Kerastase_20_ Specifique_Flacon_ KERASTASE 21 - Specifique - Masque réhydratant Specifique Divalent Ana Androsevic, Andrea Tunjic, Ivana Mijatovic (L'Oréal Adria) Kérastase Specifique Divalent_2

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime