Utorak, 16 srpnja, 2024

Angelina Jolie i Chloé su predstavili prvu suradnju s Atelier Jolie

Bilo mi je važno raditi s Chloé, jednim od prvih luksuznih brendova koji ima B Corp. Bila je privilegija dizajnirati s Gabrielom Hearst i nadam se da će sve žene osjećate se ugodno i lijepo u ovoj kapsulnoj kolekciji, rekla je Jolie u izjavi

Prošlog mjeseca, Angelina Jolie najavila je svoj najnoviji modni pothvat: Atelier Jolie. A sada, ljubitelji mode imaju nešto drugo za čim žude. Riječ je o udruživanju Jolie s francuskom modnom markom Chloé. U najavi je Jolie naglasila želju za suradnjom s brendom zbog njegovog statusa B Corp, koje ima od listopada 2021.“Vrlo malo luksuznih brendova ima certifikat B Corp. Bilo mi je važno raditi s Chloé, jednim od prvih luksuznih brendova koji ima B Corp. Bila je privilegija dizajnirati s Gabrielom Hearst i nadam se da će sve žene osjećate se ugodno i lijepo u ovoj kapsulnoj kolekciji,” rekla je Jolie u izjavi. Nadalje je rekla da će novac od kolekcije biti ponovno uložen u obrtnike (sadašnje i buduće) koji rade s njezinim brendom. “Moja zarada od ove suradnje bit će uložena u krojače i zanatlije u Atelieru Jolie.”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Chloé (@chloe)

Savršen par

Gabriela Hearst, koja je najavila da će napustiti brend nakon tri godine, također je istaknula da je uzbuđena što ide u ovaj pothvat s Jolie i dodatno se obvezuje na Chloéina obećanja da će biti održiviji.

“Od trenutka kada sam čula za Angelininu viziju za Atelier Jolie, vjerovala sam u nju. To je način da uzdigne druge kroz ljepotu izrade odjeće i njezino duboko poštovanje prema okolišu. Čast mi je što će Chloé biti prva suradnica za Atelier Jolie, jer obje imaju visoke ideale za poboljšanje naše vrste. To je razlog zašto tako duboko volim i Angelinu i Chloé.”

Iako se malo zna o kolekciji Atelier Jolie i Chloé, u najavi se također navodi da će uključivati “tečne siluete i taktilne detalje” i imati “fokus večernje odjeće i bezvremensku estetiku inspiriranu vječnim komadima iz Jolieine vlastite garderobe”. Ostali detalji uključuju činjenicu da će kapsula predstavljati “društvena poduzeća pod vodstvom žena”. Jedva čekamo otkriti kolekciju!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Chloé (@chloe)

Naslovna fotografija: @chloe / COURTESY OF CHLOé X ATELIER JOLIE

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime