Petak, 16 veljače, 2024

Advent u Fužinama idealna je lokacija za obitelji s djecom

Advent u Fužinama se svečano otvara 2. prosinca 2023. godine od 14 sati, a blagdansko ozračje trajat će do konca prvog dijela školskih, zimskih praznika, točnije do 7. siječnja 2024. kada će ispratiti Djed Božićnjaka

Apsolutni ovogodišnji blagdanski hit je Advent u Fužinama na kojem će nastupati Songkillersi, Opća Opasnost, SuperCover Band, Infinity Band, Stjepan Lach, grupe Vigor i Insula, Damir Kedžo a najmlađe posjetitelje očekuje Zimski vrt Djeda Božićnjaka i vilenjaka, njegovih vjernih pomoćnika, s klizalištem. Posjetitelje očekuje niz iznenađenja tijekom Adventa i kultnog Ispraćaja Stare i dočeka Nove godine  u podne koji nas tradicionalno spaja više od tri desetljeća. Upravo je ovogodišnje blagdansko vrijeme uvertira u 2024. godinu kada će općina Fužine proslaviti 150 godina turizma sa svojim posjetiteljima.Organizatori su za ovogodišnji Advent pripremili iznimno atraktivan program na čak tri impresivna punkta. Advent u Fužinama se svečano otvara 2. prosinca 2023. godine od 14 sati, a blagdansko ozračje trajat će do konca prvog dijela školskih, zimskih praznika, točnije do 7. siječnja 2024. kada će ispratiti Djed Božićnjaka. 

Zimski vrt Djeda Božićnjaka i vilenjaka s klizalištem

Najmlađi posjetitelji ove će godine uživati u Zimskom vrtu Djeda Božićnjaka i vilenjaka koji su im, uz brojne sadržaje na klizalištu, pripremili niz urnebesno zabavnih i edukativnih sadržaja. Uz već klasičan facepainting, baloon modelling, disco, oduševit će ih zimske i božićne olimpijske igre, pinata, origami radionice, snalaženje i lov u prirodi, pa čak i jedinstven poduzetnički inkubator gdje će učiti kako se stvara od ideje do predstavljanja finalnog proizvoda. Naravno, tu je još niz sadržaja i radionica te predstava za najmlađe posjetitelje gorske rivijere koje će ponajviše oduševiti druženje s Djedom Božićnjakom i vilenjacima, a koje će utjeloviti stručni animatori. Tijekom kultnog Ispraćaja Stare i dočeka Nove godine  u podne najmlađi će uživati i u Dječjem dočeku na jezeru Bajer u popodnevnim satima uz jedinstven vatromet i razigran sadržaj. 

Jingle&Mingle corner – za lake plesne korake uz bogatu gastro i eno ponudu

Jingle&Mingle corner 2. prosinca ugrijat će srca posjetitelja uz nevjerojatne nastupe Songkillersa, plesne skupine Marigold, DJ-a, te predstavu djece iz OŠ Ivanke Trohar, a 3. prosinca nastupit će grupa Promili. Istinski magičan trenutak doživjet će 2. prosinca kada se dan pretvara u noć, a božićne lampice zasjaje uz ultra atraktivan nastup Puhačkog orkestra Fužine, glazbenog fenomena ovog kraja i jednog od najstarijih amaterskih orkestara u Hrvatskoj, a domaći Zbor Vrelo nastupit će 10. prosinca. 

Opća Opasnost nastupit će 9. prosinca, SuperCover Band 16. prosinca, Infinity band 23. prosinca, a za Ispraćaj Stare i doček Nove godine u podne 31. prosinca nastupat će grupe Vigor i Insula. Ove godine sve posjetitelje uz podnevno odbrojavanje očekuje i jedno originalno javljanje Djeda Božićnjaka iz Laponije putem video linka. Stjepan Lach glazbeno će zagrijati srca posjetitelja općine Fužine, čarobne gorske rivijere, 27. prosinca uz plesnu radionicu koja će biti uvertira za njegov koncert i zajedničku koreografiju. Nastupom Damira Kedže pozdravit ćemo se s blagdanskim ozračjem 6. siječnja 2024. godine.

Šuma vilenjaka  – bajkovita, božićnja šetnica u povijesnom parku Gorica

Šuma vilenjaka još je jedan apsolutni novitet i mjesto koje se u Fužinama ne propušta jer će posjetiteljima pružiti nezaboravne trenutke s najmilijima. Jedinstvena goranska šuma osigurat će posjetiteljima prostor dnevnog boravka u prirodi koji će posjetitelje doživljajno nadahnuti i inspirirati na niz selfiea koji će ovjekovječiti neodoljive trenutke. Posjetitelje očekuje i nagradni natječaj za najbolji Storyobjavljen na društvenim mrežama, a izvlačenje pobjednika koje očekuju izvrsne nagrade bit će 6. siječnja. 

Foto: PR

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime