Četvrtak, 21 ožujka, 2024

TOP 5 slatkih kafića zbog kojih se isplati ići u Ljubljanu

Kako bi se lakše snašli ako vas put nanese u Ljubljanu, u nastavku smo vam odlučili izdvojiti pet najslađih kafića

Glavni slovenski grad je, poput svih europskih gradova, pun kafića. Gdje god u Ljubljani odlučite odmoriti uz kavu ili čašu vina, nećete se razočarati jer će vas dočekati slikovit ambijent i oku ugodna okolina. Ipak, kako bi se lakše snašli ako vas put nanese u Ljubljanu, u nastavku smo vam odlučili izdvojiti pet najslađih kafića.1/ Lolita Eipprova

Preslatki kafić smješten ujednoj od najugodnijih ulica u centru Ljubljane u potpunosti je stvoren od održivih materijala. Kafić Lolita Eipprova u Trnovu uvršten je među top pet svjetskih barova koji se mogu pohvaliti prekrasnim uređenjem, a osvojit će vas na prvu.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Lolita-Eipprova (@lolita_eipprova)

2/ Ziferblat

Ziferblat je kafić u kojem ne postoji cjenovnik – gosti plaćaju po minuti provedenoj u njemu. Na ulazu birate jedan od ponuđenih satova, svaki drugačijeg imena, a u Ziferblatu možete popiti kavu ili čaj, pojesti doručak…

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Ziferblat Ljubljana (@ziferblatlj)

3/ Špica

Iako se uz rijeku Ljubljanicu nalaze brojni kafići, ako šetnjom uz rijeku izađete iz strogog centra grada, naići ćete na jedinstvenoj ambijent na ljubljanskoj špici. U Špici ćete pronaći idealno mjesto za sunčanje i izležavanje u ležaljkama uz pogled na rijeku.

 

4/ Primuli 

Ako kod Špice pređete most, naići ćete na vrt u kojem se nalazi čajana Primuli. Ispijanje pića u hladovini ove čajane ljeti se sigurno isplati. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli BIC Ljubljana (@bicljubljana)

5/ TINK Superfood café 

TINK se u Ljubljani nalazi na dvije lokacije, a poslužuje posebne kave poput matche i chai latte. Osim kava, poslužuje i popularna brunch jela poput poke bowla, avokado tosta i açaí bowla. 

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli TINK superfood Slovenia (@tinksuperfood)

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime