Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Najnoviji HONOR Magic6 Pro postavlja nove standarde u industriji

HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon koji je u 2024. godini od strane DXOMARK-a nagrađen čak s pet zlatnih oznaka. Ističe se u svim segmentima zahvaljujući svojoj superiornoj stražnjoj kameri i kameri za selfie, impresivnom audio iskustvu, živopisnom zaslonu te dugotrajnoj bateriji

U predivnom okruženju ROXANICH Winery and Design Hotela na obroncima Motovuna, najnovije ‘pojačanje’ u premium HONOR Magic seriji pametnih telefona, HONOR Magic6 Pro, doživjelo je svoju domaću premijeru. Ovom prigodom, kako bi se obilježio dolazak posljednjeg HONOR-ovog flagshipa u Hrvatsku, organizirane su različite aktivnosti koje su demonstrirale pravu snagu ove najnovije inovacije globalnog tehnološkog brenda HONOR.“HONOR Magic6 Pro dosad je privukao veliku pozornost jer je postavio nove standarde u industriji i redefinirao granice premium segmenta pametnih telefona. U HONOR-u ćemo nastaviti pomicati granice, posebice kada je u pitanju razvoj inovacija koje su usmjerene na dodatno unaprjeđenje korisničkog iskustva”, istaknuo je Peter Zhu Di, generalni direktor HONOR-a za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Austriju te dodao kako se uređaj ističe u svim segmentima sa svojom superiornom stražnjom kamerom i kamerom za selfie, impresivnim audio iskustvom, živopisnim zaslonom i dugotrajnom baterijom.

Napredne fotografske mogućnosti pod budnim okom vrhunskog fotografa

Na motovunskim gradskim zidinama, poznati fotograf i edukator Goran Kovačević testirao je vrhunsku kameru HONOR Magic6 Pro. Kovačević je također održao edukativnu radionicu mobilne fotografije, gdje je demonstrirao napredne postavke fotografiranja pomoću pametnog telefona HONOR Magic6 Pro i njegovog Falcon sustava kamera. Falcon sustav koristi tehnologiju umjetne inteligencije (AI) koja omogućuje snimanje svijetlih i živopisnih fotografija s impresivnim detaljima, čime ovaj premium pametni telefon zadovoljava potrebe i zahtjeve profesionalnih fotografa.

“Kada je u pitanju kamera, pametni telefoni današnjice u nekim segmentima zaista mogu konkurirati profesionalnim fotoaparatima. Tu se definitivno ističe HONOR Magic6 Pro koji omogućuje fotografije zadivljujuće oštrine, jasnoće i detalja, a fascinantna je i mogućnost hvatanja scena brzog kretanja zahvaljujući tehnologiji umjetne inteligencije. Snaga procesora, uz razvijen softver, daje nam optimiziranu komputativnu fotografiju u djeliću sekunde, zbog koje uređaj i dobiva nagradu DXOMARK-a za najbolje mogućnosti kamere 2024., osvojivši najvišu ocjenu 158. Ovaj sam pametni telefon koristio za mobilografiju više od tjedan dana i oduševio me svojim mogućnostima”, naglasio je Kovačević te dodao kako je HONOR Magic6 Pro opremljen i najboljom telefoto kamerom u industriji.

No, snaga kamere krije se i u njezinoj sposobnosti snimanja i u uvjetima slabijeg osvjetljenja, pa su čak i u tamnom vinskom podrumu Roxanich Winery and Design Hotela nastale vrhunske fotografije.

Novi standardi u kvaliteti zaslona i trajanju baterije

Kada je riječ o drugim značajkama ovog premium pametnog telefona, važno je istaknuti njegovu bateriju koja je u Motovunu izdržala cjelodnevne aktivnosti – šetnju na obroncima rijeke Mirne, fotografiranje te sudjelovanje na radionici. HONOR Magic6 Pro opremljen je potpuno novom, drugom generacijom silicij-ugljične baterije s HONOR E1 čipsetom za upravljanje potrošnjom, što poboljšava energetsku učinkovitost. S kapacitetom baterije od 5600 mAh, korisnici mogu bezbrižno koristiti uređaj tijekom dva dana, a u slučaju pražnjenja, uz HONOR Wired SuperCharge od 80 W i HONOR Wireless SuperCharge od 66 W, mogu ga napuniti do 100% u samo 40 minuta.

Srećom, u Motovunu su izbjegnute nezgode, no čak i da ih je bilo, HONOR Magic6 Pro opremljen je najotpornijim staklom zaslona u industriji. Zaslon koristi napredne materijale s 50% poboljšanom gustoćom kristala, što značajno povećava njegovu sposobnost apsorpcije udaraca do 10 puta u usporedbi s običnim staklom.

Jedini telefon s čak pet zlatnih DXOMARK oznaka u 2024.

HONOR Magic6 Pro je prvi pametni telefon koji je u 2024. godini od strane DXOMARK-a nagrađen čak pet zlatnih oznaka. Ističe se u svim segmentima zahvaljujući svojoj superiornoj stražnjoj kameri i kameri za selfie, impresivnom audio iskustvu, živopisnom zaslonu te dugotrajnoj bateriji. Ovo postignuće jasno označava nepokolebljivu predanost HONOR-a inovacijama i njegovo vođstvo u primjeni vrhunske tehnologije za poboljšanje korisničkog iskustva.

Uređaj je dostupan u prodaji od prošlog tjedna kod mobilnih operatera i maloprodajnih partnera, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura, dostupan u crnoj i zelenoj boji.

Fotografije: Goran Kovačević

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime