Utorak, 9 srpnja, 2024

Novi modeli pametnih telefona: Fantastično iskustvo za sve!

Novi modeli popularne Galaxy A serije omogućit će korisnicima da snimaju stabilne i jasne videozapise, jasan prikaz na zaslonu – čak i pri jakom osvjetljenju te da rade više omiljenih aktivnosti s baterijom koja traje više od dva dana

Samsung Electronics službeno je predstavio Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G, dva inovativna pametna telefona koji unaprjeđuju posvećenost tvrtke u dizajniranju fantastičnih mobilnih iskustava. Novi modeli popularne Galaxy A serije omogućit će korisnicima da snimaju stabilne i jasne videozapise, jasan prikaz na zaslonu – čak i pri jakom osvjetljenju te da rade više omiljenih aktivnosti s baterijom koja traje više od dva dana.“Vrhunsko mobilno iskustvo postaje sve važnije u svakodnevnom životu. Uz kontinuirana poboljšanja koja donosimo na Galaxy A seriju, osiguravamo da sve više ljudi diljem svijeta može pristupiti našim transformativnim inovacijama“, rekao je TM Roh, predsjednik i voditelj MX (Mobile eXperience) Business odjela u tvrtki Samsung Electronics.

Snimite fantastične dnevne i noćne fotografije

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G donose zadivljujuće fotografije visoke kvalitete, čak i u izuzetno svijetlim uvjetima, koristeći vodeće Samsung Galaxy Nightography i AI mogućnosti kamere. Bez obzira na to žele li korisnici uhvatiti savršeni selfie ili se povezati putem visokokvalitetnih videopoziva, Galaxy A54 nudi nevjerojatne detalje zahvaljujući prednjoj kameri od 32MP.

Novi pametni telefoni mogu proizvesti video s odličnom jasnoćom, savladavajući podrhtavanje i zamućivanje sadržaja s unaprijeđenom optičkom stabilizacijom slike (OIS) i digitalnom video stabilizacijom slike (VDIS). Čak i kod korisnika koji imaju nemirne ruke ili tijekom snimanja u pokretnu, uređaji omogućavaju snimanje fantastičnog sadržaja. Za avanturističke pothvate po mraku ili u slabim svjetlosnim uvjetima, Night mode pomaže korisnicima snimiti više detalja povećanjem piksela kamere.

Po prvi put ikad na Galaxy A seriji,  korisnici sada mogu još jednostavnije ukloniti neželjene sjene i odsjaje zahvaljujući poboljšanim alatima za uređivanje.

Doživite vrhunske performanse uz živopisan zaslon, brzu 5G mrežu i dugotrajnu bateriju

 Nova A serija uređaja dolazi s impresivnim Super AMOLED zaslonima, 6.4-inčni na Galaxy A54 5G i 6.6-inčni na Galaxy A34 5G pametnom telefonu. Oba zaslona su nadograđena za besprijekornu vidljivost na otvorenom, čak i pod jakim sunčevim svjetlom. Uz poboljšanu Vision Booster tehnologiju i brzinu osvježavanja od 120 Hz, zasloni će držati korak s korisnicima dok prelaze između različitih svjetlosnih uvjeta.

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G također osigurava OS ažuriranje do četiri generacije i pet godina sigurnosnih ažuriranja. Ove značajke će omogućiti korisnicima pristup najnovijem softveru i sigurnosnim opcijama kako bi se maksimizirao životni ciklus pametnog telefona.

Ostanite povezani bez narušavanja sigurnosti

 Poboljšana mobilna iskustva oslanjaju se na napredne sigurnosne značajke. Samsung Knox omogućava da se podaci čuvaju pod ključem i to uz visoku razinu mobilne sigurnosti. Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G daju korisnicima pristup Nadzornoj ploči za sigurnost i privatnost koja nudi jednostavan pregled aplikacija i kako one prate podatke te omogućuje lagane načine za zaustavljanje neželjenog prikupljanja podataka. Kada korisnici žele, uz visoku razinu privatnosti i kontrole, podijeliti važne datoteke koje sadrže osjetljive ili osobne informacije, tu je Private Share značajka. Ova funkcija dopušta dijeljenje datoteka samo određenim primateljima unutar određenog vremenskog razdoblja i s onemogućenim snimanjem zaslona.

Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G su također kompatibilni sa Samsung Galaxy ekosustavom za pružanje besprijekorne povezanosti između različitih uređaja. Korisnici mogu dobiti 100GB prostora na Cloudu i jednostavno kopirati fotografije na OneDrive tijekom besplatnog probnog perioda od šest mjeseci za Microsoft 365 Basic aplikaciju koja je dostupna na Galaxy A54 5G i Galaxy A34 5G.

Dostupnost 

Galaxy A54 5G bit će dostupan u četiri boje, uključujući crnu, bijelu, svjetlozelenu i svjetloljubičastu. Galaxy A34 5G bit će također dostupan u četiri boje, uključujući crnu, srebrnu, svjetlozelenu i svjetloljubičastu. Oba uređaja će biti dostupna u Hrvatskoj od 22. ožujka po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 619,00 EUR za Galaxy A54 5G i po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 459,00 EUR za Galaxy 34 5G.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime