Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Otvoren Samsung premium servisni centar u Arena Parku u Zagrebu

U sklopu Samsung premium servisnog centra glavne usluge su brzi servisi pametnih telefona za koje je popravak moguć već unutar sat vremena te televizora s popravkom unutar istog dana kao i mogućnost doživljaja najnovijih Samsung uređaja

Tvrtke Samsung Electronics i Smart Smart d.o.o. otvorile su novi premium servisni centar unutar Arena Parka, na adresi Jaruščica 4 u Zagrebu, neposredno pokraj Arena Centra. Korisnicima su svaki dan od 9 do 21 sat omogućene brojne usluge i pogodnosti – od brzog servisa unutar sat vremena pa sve do savjetovanja i kupnje dodatne opreme za uređaje. U sklopu Samsung premium servisnog centra glavne usluge su brzi servisi pametnih telefona za koje je popravak moguć već unutar sat vremena te televizora s popravkom unutar istog dana kao i mogućnost doživljaja najnovijih Samsung uređaja.„U Samsungu uvijek osluškujemo želje naših korisnika, a uz inovativne uređaje i stručni savjet, usluga brzog servisa je ono što naši korisnici iznimno cijene. Upravo zato nam je drago što smo otvorili  još jedan premium servisni centar gdje će naši korisnici uz brzi servis moći doživjeti i povezanost Samsung uređaja te uvidjeti kako isti našu svakodnevicu mogu učiniti jednostavnijom.“ rekao je John Kang, predsjednik Samsung Electronics Adriatic.

Osim pametnih telefona i televizora, u servisu se vrše jamstveni i vanjamstveni popravci Samsung pametnih satova i slušalica, Samsung soundbar uređaja te Samsung projektora. Također je moguća i kupovina dodatne opreme za pametne telefone i televizore.

Uz brzu uslugu, korisnicima se na lokaciji nudi i savjetovanje od strane stručnog osoblja kao i pomoć pri odabiru i kupovini Samsung uređaja. Također, osigurana je rezervacija termina za popravak i prikup uređaja na lokaciji korisnika uz zahtjev na www.samsung.com/hr/support. 

Posebna ponuda

Povodom otvaranja Samsung premium servisnog centra do 30.04.2023. Samsung i Smart Smart d.o.o. su pripremili i posebnu ponudu,  popust od 15% na zamjenu zaslona za mobilne telefone iz Galaxy S serije S20, S21, S22, S23 te kompletnu Galaxy A seriju.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime