Utorak, 26 ožujka, 2024

Playlist in a Bottle: Spotify ima novu zabavnu mogućnost

Spotify korisnicima platforme nudio mogućnost stvaranja glazbene vremenske kapsule, a korisnici će biti upitani da odaberu pjesme koje odgovaraju određenim temama

Svi znaju da početak nove godine donosi nove početke. Što je još važnije, donosi vam priliku da svoj Spotify Wrapped zapravo učinite nečim čime ćete se ponositi tijekom sljedećih 12 mjeseci. Ipak, Spotify ima jednu novost. Sada možete stvoriti “Playlist in a Bottle” i na zanimljiv način provesti 2023. godinu.O čemu je riječ?

Spotify korisnicima platforme nudio mogućnost stvaranja glazbene vremenske kapsule, prikladno nazvane “Playlist in a Bottle”. Korisnici će biti upitani da odaberu pjesme koje odgovaraju određenim temama. Tako možete odabrati teme poput: “Pjesma uz koju ćeš nekoga poljubiti ove godine” ili “Pjesma koja neće imati smisla za godinu dana”. Možete odabrati određenu pjesmu upisivanjem naslova ili možete odabrati gumb “Nasumično” kako bi Spotify napravio vlastiti izbor na temelju vaših navika slušanja.

Nakon što vaši odgovori budu zaključani, rezultirajuća lista za reprodukciju neće biti dostupna do siječnja 2024., stoga se pripremite čuti zabavne uspomene ili osjetiti neku vrstu glazbene nostalgije za godinu dana od sada. Imate vremena do 31. siječnja 2023. da napravite svoju glazbenu vremensku kapsulu.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Spotify (@spotify)

 Kako napraviti popis pjesama u boci na Spotifyju?

Prije svega, trebali biste osigurati da je vaša aplikacija ažurna kako bi vam značajka bila dostupna. Od tamo idite na spotify.com/playlistinabottle i preusmjerit će vas na aplikaciju Spotify. Slično kao kada primite svoje Wrapped rezultate, bit ćete odvedeni na novi zaslon koji prikazuje šarene animacije i gumbe. Prvi korak u procesu je odabir u što želite staviti svoju elektroničku vremensku kapsulu — u bocu, džep od traperica, aparat za kuglice, žir, kutiju za ručak ili plišanog medvjedića. Kada odaberete, dobit ćete upite za odabir odgovarajuće pjesme, a nakon nekoliko odgovora možete odabrati pomicanje naprijed za više izbors.

Nakon što ispunite onoliko upita koliko vam srce želi, možete “zaključati” svoje odgovore kako biste zapečatili svoj popis za reprodukciju za sljedećih 12 mjeseci, stoga provjerite jesu li vaši odgovori u skladu s vašim standardima. Ako želite s drugim platformama društvenih medija podijeliti da ste dovršili svoju kapsulu, to možete učiniti klikom na gumb “Podijeli” i odabirom Instagrama, TikToka, Twittera i drugih. Nakon što je sve gotovo, ne preostaje vam ništa učiniti osim čekati da kapsule budu puštene za otvaranje početkom 2024.. Sretno!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime