Srijeda, 27 ožujka, 2024

Spoj tehnologije i luksuza: Najboljih 5 pametnih satova trenutačno na tržištu!

Inovatori u svijetu luksuznih pametnih satova pronašli su načine da poboljšaju koncept, u ​​potrazi za individualnošću – i ekskluzivnošću kao što etiketa zahtijeva

Ne može se poreći primamljivost u luksuznom pametnom satu. U principu, luksuz je trajan, ili barem dugotrajan. S druge strane, funkcija, izvedba i relevantnost pametnih satova ima rok trajanja određenu neizbježnim dolaskom tehnologije nove generacije. Inovatori u svijetu luksuznih pametnih satova pronašli su načine kako da poboljšaju koncept, u ​​potrazi za individualnošću – i ekskluzivnošću kao što etiketa zahtijeva. Luksuzni pametni satovi obećavaju vrhunski materijal, težu dostupnost i – iznad svega – jamstvo elitnog imena iza kojeg se krije tradicija i nepogrešiva kvaliteta.

Donosimo pet luksuznih pametnih satova koji su svakako odličan izbor za obožavatelje tehnologije i luksuza:

1/ Tag Heuer Connected Calibre E4

Netko je morao biti prvi. A taj netko je Tag Heuer. Krajem 2015. slavna marka prijavila je prvi luksuzni pametni sat na svijetu – Connected. Više od šest godina kasnije, Tag Heuer s tehnološki pametnim, 27-godišnjim Frédéricom Arnaultom na čelu tvrtke, nastoji ostati predvodnik u novim tehnologijama. U tom smislu, i s Naomi Osakom kao licem, Connected Calibre E4 četvrte generacije upravo je lansiran.

Dostupan u 45 mm ili 42 mm od nehrđajućeg čelika ili titana i sa širokim rasponom kožnih i gumenih naramenica, kao i oštrim zaslonom visoke razlučivosti, napunjen je vlasničkim softverom usmjerenim ne samo na zdravlje i kondiciju, nego i na poboljšanje vašeg atletskog učinka. Vođeni sedmominutni treninzi i neki od najboljih softvera za mapiranje golf terena doprinose kultnom statusu Connecteda.

2/ Louis Vuitton Tambour Light Up

Lagani nekonformistički pohod pariške kuće na pametne satove nastavlja se s novim Tambour Light Up, pametnim satom koji pokreće vlasnički operativni sustav koji zamjenjuje pristup zdravlju i wellnessu svakog čovjeka u korist putovanja i personalizacije, dvije glavne stavke Louis Vuittona. Vlasnici mogu birati između beskrajnih opcija prilagodbe početnog zaslona, ​​a zatim prijeći prstom ulijevo za pristup propusnicama za ukrcaj i trendi gradskim vodičima Louis Vuittona. Postavljen na puni “Blossom” način rada, sat se pali nakon aktivacije, šaljući dugu boju oko brojčanika i u 24 LED svjetla koja se nalaze iza njegovog monogramskog prstena. Safirno staklo nalik na zvono koje se gotovo nevidljivo cijedi preko ruba brojčanika čini ga mnogo manjim od njegovih 44 mm.

3/ Hublot Big Bang e

Nikada ne zaostajući, Hublotova interpretacija luksuznog pametnog sata je neponovljivi Big Bang e, koji spaja povezanu tehnologiju u jedan od najprepoznatljivijih dizajna satova 21. stoljeća. Postoje izdanja posvećena sve dubljem angažmanu Hublota u nogometu, ali i standardni modeli kolekcije i to s nekoliko dijamanata na vrhu, poput ovoga na slici. Ispod njegove titanijske kože nalazi se Googleov Wear OS, koji sa sobom donosi Google Assistant, Google Pay i niz aplikacija, kao i jamstvo da ne postoji drskiji način za izlazak iz supermarketa.

4/ Montblanc Summit 2+

Veliki dijapazon proizvoda tvrtke Montblanc svima je poznat, kao i njihovi satovi pri proizvodnji kojih se uvelike oslanjaju na svoje iskustvo i tradiciju. Summit 2+ je pametni sat od 43,5 mm s brojčanikom koji se može prilagoditi te raditi poput mehaničkih satova. Kao takav, na prvi pogled, pomalo skriva svoju pravu prirodu, odnosno činjenicu da je to prvi luksuzni pametni sat s LTE-om – što znači da ga, kao i kod Apple Watcha i drugih, možete povezati s podatkovnim planom svog telefonskog operatera i uputiti poziv i poslati poruku bez telefona. Njegove aplikacije uključuju Cardio Coach i Body Energy, potonji prati san, aktivnost i stres, što je još jedna blagodat za zaposlene korisnike.

5/ Porsche Design Huawei Watch GT 2

U nekom trenutku pristaše filozofije manje je više uvijek će svesti svoje opcije na estetiku Porsche Designa. Okretanje njemačke tvrtke vrhunskom pametnom satu pojednostavljeno je i inspirirano fluidnim oblicima njegovih istoimenih automobila. Okruglo kućište GT 2 od 47 mm neprimjetno se sužava u urednu zglobnu narukvicu, koja, budući da je sva od brušenog titana, teži 98 grama.

Postoji samo pet ekskluzivnih Porsche Design rasporeda brojčanika koje možete izabrati, a veći je naglasak stavljen na funkcije sata koje podržava Huawei, a koje uključuju nadziranje kisika u krvi i aplikacije koje će pratiti vašu prosječnu brzinu tijekom dana provedenog na stazi ili dok igrate golf. Poseban benefit je činjenica da će sat raditi dva tjedna bez punjenja.

Naslovna fotografija Hubolt Big Bang e za Premijer ligu

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime