Srijeda, 24 srpnja, 2024

Jeste li ih već isprobali? Ove kreativne ideje za spoj voli TikTok

Ako ste već prošli sve abecedne spojeve vrijeme je da ponovite slovo p. Ovaj zabavan date možete organizirati potpuno ležerno u svom domu

Ako ste vi i vaš partner isprobali “Alphabet Dating”, “Fast Food Date” i “LEGO night”, vrijeme je da isprobate “Paint each other” i “Clay date” trend. Ovi su trendovi doživjeli ekspolzivan rast na društvenoj mreži TikTok, zbog svoje jedinstvenosti i sposobnosti da inspiriraju parove širom svijeta da stvaraju umjetnost i provode kvalitetno vrijeme zajedno.PAINT EACH OTHER

Ako ste već prošli sve abecedne spojeve vrijeme je da ponovite slovo p. Ovaj zabavan date možete organizirati potpuno ležerno u svom domu. Ako ipak želite iskoristiti sunčani dan, možete ga kombinirati s piknikom. Sve što vam treba su 2 platna, kistovi, boje i malo truda kako bi vaša bolja polovica bila zadovoljna rezultatom.

Nemojte se zamarati vašom likovnom nadarenošću jer će improvizacija i apstraktnost osigurati smijeh i zabavu. Ipak, mislimo da će doza natjecateljskog duha probuditi vaše unutarnje slikare. Rezultati će biti prava umjetnička djela (ako mi i vaš partner ne budemo preoštri kritičari).

Osim zabave, ovaj će date vašu vezu staviti na ultimativan test jer ipak pokazujete svoju viziju vlastitog partnera koja, s obzirom na vaše slikarske sposobnosti, može više ličiti na karikaturu ističući sve ono što prije niste primjećivali na sebi.

@javiertheauthor

I won’t be doing this, but watching the trend has given me a reason to laugh, so I decided to do a compilation of some of my favorites. Grab yourself a drink or a paint brush and enjoy. #paintyourspouse #paintnight #datenight #artgonewrong #artistsoftiktok #artiststruggles #datenightideas #datenightidea #paintingfail

♬ original sound – Javier the Author

Kako bi smanjili tenzije, vaš spoj možete pretvoriti u popularan trend „paint and wine“. Vino, kao vječni nosilac romantike, vaš će date učiniti opuštenim i potpuno trendy.

TikTok zajednica već nam je pokazala sve dobre i loše strane ovog spoja. Lijepa strana su naravno uspomene i dobra zabava te trajni suvenir vašeg spoja. Njime možete ovjekovječiti trenutak bilo to godišnjica veze, braka, rođendani ili samo lijepo provedeno vrijeme s vašim partnerom. Lošija strana su pokazivanje vaših umjetničkih (ne)sposobnosti i frustracije vašim ili tuđim neuspjehom. No, poput društvene igre Čovječe ne ljuti se, baš je to bit ovog trenda – upoznati svog partnera dublje kroz potpuno ležerno i kreativno druženje.

Naravno, i za one koji su single, ovaj date potpuno je prigodan i za druženje s prijateljima i prijateljicama ili članovima obitelji. Mnogima je objavljivanje njihovih umjetničkih djela na TikToku osiguralo viralnost zašto ne biste probali i vi? 

 

 

 

@maddy.w_6

Not sure whats more funny, our paintings or our laughs #paintyourspouse

♬ original sound – Maddy

CLAY DATE 

Ako slikanje nije za vas, možete isprobati „clay date“. Za ovaj spoj trebat će vam samo plastelin. Ideja je da si zadate nekoliko oblika, od životinja do predmeta, i izrađujete ih od plastelina. Isto kao i slikanje, u vama će probuditi kreativca što će vas sigurno opustiti i maknuti vam misli od ubrzane svakodnevice te vas na kratko vrijeme vratiti u djetinjstvo. Također vas ne ograničava na druženje s partnerom, već ga možete organizirati kao girls, boys ili family night.

@amanda._.marcos

The last one is my favorite 😂😭💙 @evan #claydatenight #date #claydate #dateideas #clayart #clay #diy #foryoupagе #foryou #fyp #boyfriend #bf

♬ Hey lover – 🌞🌸🍄🌈📀🔮🧚🏼‍♀️

Bilo da ste izabrali prvi ili drugi date, kroz ove aktivnosti sigurno ćete stvoriti nezaboravne uspomene i produbiti svoju vezu dok ćete istovremeno razvijati svoju kreativnu stranu. Ovi trendovi pokazuju važnost zajedničkog provođenja vremena i pronalaženja novih načina povezivanja, što je u današnje digitalno doba izuzetno bitno. 

Naslovna slika: Pexels

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime