Subota, 18 studenoga, 2023

Što se događa između Willa Smitha i Jade Pinkett Smith?

Jada Pinkett Smith uskoro izdaje memoar 'Worthy' napisan na 400 stranica gdje će otkriti sve detalje iz njezinog života

Sigurni smo kako se sjećate prošlogodišnje dodjele Oscara kada se voditelj i komičar Chris Rock našalio na račun Jada Pinkett Smith što je izazvalo bijesni ispad Willa Smitha. Tada je Smith izgovorio svima dobro poznatu rečenicu “Keep my wife’s name out your f*****g mouth.” Godinu dana poslije, Jada je oktrila kako njih dvoje nisu u braku već sedam godina i tim priznanjem šokirala javnost. Istina izlazi na vidjelo u memoaru

Jada Pinkett Smith uskoro izdaje memoar “Worthy” napisan na 400 stranica gdje će otkriti sve detalje iz njezinog života. Od njezinog braka sa glumcem Willom Smithom, o njezinom prijateljstvu sa Tupacom Shakurom pa sve do incidenta na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara. 

Will i Jada su se upoznali 1995. u doba kada je Willova karijera još uvijek bila u usponu. Nakon što se proslavio ulogom Willa u humorističnoj seriji The Fresh Prince of Bel Air, Will je prešao u glumačke vode. Te 1995 kada su se upoznali, Smith je glumio u filmu Bad Boys, a godinu dana kasnije dobio je i glavnu ulogu u filmu Dan nezavisnosti. Nakon dvije godine veze, Jada i Will svoju ljubav odlučili su ovjekovječiti brakom 1997. godine. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

 Prije braka sa Willom, Jadu se povezivalo sa reperom Tupacom

U svom memoaru Pinkett Smith otkriva mnogo informacija o njoj i njenom privatnom životu, a neki bi se čak usudili reći da otkriva i previše informacija jer neke stvari mogu ostati tajne unutar obitelji. Prije nego što se udala za Willa, Jadu se više puta povezivalo i sa tragično preminulim reperom Tupacom Shakurom. 

Nije tajna da su Jada Pinkett Smith i Tupac bili godinama bliski prijatelji jer su zajedno išli u umjetničku školu i imali iste interese. Iako su uvijek bila prisutna šuškanja o njihovoj vezi, oni su tvrdili da je to isključivo platonska veza. 

U memoaru je otkriveno mnogo obiteljskih tajni

Jedna od možda najšokatnijih tajni koje su otkrivene od strane Jade je ta da su ona i Will razvedeni već sedam godina i ne žive zajedno. To znači da prošle godine kada je cijeli internet ostao šokiran burnom reakcijom Willa na Oscarima, par nije bio zajedno. Kasnije je otkriveno da je voditelj Chris Rock prije nekoliko godina pozvao van Jadu što je možda dodatni razlog netrepeljivosti  između Chrisa i Willa. 

Osim ljubavnog statusa, Pinkett Smith je oktrila kako se bori i sa alopecijom, bolesti od koje joj otpada kosa. To se puno odrazil ona njeno samopouzdanje, ali nedavno je podjelila kako joj je kosa počela opet rasti pa ju je i tom prilikom obojala. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Na njene otkrivene obiteljske tajne reagirala su i njihova djeca, Jaden i Willow Smith, ali i Willov sin Trey. Oni su izjavili kako bi voljeli da neke obiteljske stvari ostanu privatne jer je ovaj period težak za glumca. 

Iz ovog memoara možemo zaključiti da obitelj Smith ima isto problema, baš kao i svaka druga normalna obitelj. A još sočnih detalja ostaje nam saznati kada memoar “Worthy” izađe na tržište. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime