Ponedjeljak, 27 ožujka, 2023

Tri horoskopska znaka koja vas najviše privlače na temelju vašeg znaka

Bez obzira zanimaju li ih zajednički ciljevi, čine li se međusobno sigurnima ili jednostavno uživaju u druženju i sjajnom razgovoru, kad se ovi znakovi spoje, kemija je stvarna

Ako ste se ikad zapitali zašto stalno iznova privlačite iste znakove zodijaka, odgovor može biti u vašem znaku Sunca. Što se tiče zaljubljivanja, neki horoskopski znakovi prirodno privlače jedni druge, a da zapravo i ne znaju zašto.Primjerice, znakovi Jarca i Raka najvjerojatnije će privlačiti jedni druge iako su potpune suprotnosti. Po astrologiji svaki znak ima tri znaka zodijaka koja ga najviše privlače.

Znakovi istog elementa u pravilu dobro surađuju

Naravno, ovdje sve ovisi o mnogo različitih faktora. Za početak, u vedskoj astrologiji, znakovi istog elementa najviše privlače jedni druge jer dijele zajedničke teme o životu. Vatreni znakovi slijede njihova kreativna nadahnuća, Zračni znakovi slijede njihove društvene impulse, Vodeni znakovi slijede njihove intuitivne osjećaje, a Zemaljski znakovi slijede njihove materijalne želje. Znakovi istog elementa povezuju se u ove zajedničke životne teme.

Vrlo je slično u zapadnoj astrologiji gdje horoskopski znakovi istog elementa dobro surađuju jer dijele određene osobine i načine izražavanja svoje energije. Primjerice, vatreni znakovi su strastveni, snažne volje i ambiciozni. Zemaljski znakovi imaju tendenciju biti usporeni, praktični i utemeljeni. Zračni znakovi su socijalni, usmjereni na komunikaciju i intelektualni. A vodeni su znakovi osjetljivi, osjećajni i intuitivni.

Ali, naravno i da se suprotnosti – privlače

Ali ponekad je točno suprotno. Neke znakove privlači ono što bi moglo biti nevjerojatno astrološko razdvajanje, jer oni vide ono što im nedostaje u njima i doživljavaju te osobine spajajući se s drugim znakom. Kućnog čovjeka poput Raka mogao bi, primjerice, jako privući netko pustolovnog duha poput Strijelca, jer ga izvlače iz njihove zone udobnosti.

Jeste spremni saznati koja su tri znaka koja će vas najvjerojatnije privući na temelju vašeg horoskopskog znaka?

Ovan (21. ožujka – 19. travnja): Rak, Vaga, Strijelac

Ova tri znaka iz različitih razloga prirodno privlače Ovna. Rakovi se žele osjećati zaštićenima, pa privlače ovaj znak koji preuzima kontrolu. Raku se, također, sviđa i činjenica što ih Ovan izvlači iz njihove “ljuske” i potiče da isprobavaju nove stvari.
Vaga, također, može uravnotežiti Ovna. Zajedno drže jedno drugo pod kontrolom – obično prije nego što Ovan učini nešto previše impulzivno. I Vaga pomaže Ovnu da vidi obje strane svake situacije. Što se tiče Strijelca, njih Ovan privlači na elementarnoj razini. Strijelac je vatrena stihija poput Ovna. Oni vole svoju neovisnost i mogu se lakše nositi s onom stranom Ovna. Zajedno se ovo dvoje jako zabavljaju.

Bik (20. travnja – 20. svibnja): Lav, Vaga, Jarac

Lavovi vole razmaziti svoje najmilije, a Bik voli utjehu. Ovi znakovi mogu lako pronaći puno sreće zajedno i uživati u sigurnoj, odanoj vezi. Vagom i Bikom vlada Venera, planet ljubavi, što znači da oba znaka cijene fine stvari u životu – i dobro će se zabavljati i jedni druge, i ići će često na spojeve. Kao zemaljski znak, Jarce često privlači Bik i podržavat će ih pod svaku cijenu. Ovaj znak voli stvoriti sebi stabilan život, što Bik uistinu cijeni.

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja): Lav, Djevica, Strijelac

Kao znak koji se voli družiti, Lavovi su privučeni jednako društvenim Blizancima. Ovaj par voli dramu i oba znaka je znaju stvoriti. Mogu imati burnu vezu koja ne traje zauvijek, ali privlačnost je i dalje intenzivna. Djevicom poput Blizanaca vlada planet Merkur. To znači da im je svima bitna komunikacija, pa zato cijene Blizanca koji je u stanju zadržati razgovor do kraja. Njih će dvoje čavrljati do kasno u noć, a možda će se i brzo zaljubiti. Strijelac je također idealan, jer su oba znaka uvijek spremna za avanturu i povezuje ih potraga za novim mjestima – pričajte im o putovanjima a ostalo će biti povijest.

Što najčešće povezuje vodene znakove?

Rak (21. lipnja – 22. srpnja): Škorpion, Jarac, Ribe

Budući da Škorpion žudi za povjerenjem i sigurnošću u vezi, možda će se zaljubiti u Raka, jer ovaj znak ima sposobnost da iskoristi tuđe emocije. Škorpion će se osjećati podržan i “viđen” onog trenutka kad se sretnu i to će izazvati veliku privlačnost. Što se tiče Jarca, oni su Rakova suprotnost, pa ih privlače jer u Raku vide ono što im nedostaje. Ovaj znak pomaže im da se razvedre i stupe u kontakt sa srcem i dušom, što se može izgubiti u njihovom poslovno orijentiranom mozgu. Kao dva vodena znaka, Ribe i Rak brzo će se povezati sa svojim zajedničkim emocionalnim, intuitivnim pristupom i životom usmjerenim na osjećaje. A što može biti privlačnije od toga?

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza): Vaga, Škorpion, Ribe

Vaga je znak koji žudi za romantičnim partnerom, a Lav je idealan za to. Njih dvoje prirodno žele raditi slatke stvari, poput planiranja večera iznenađenja i romantičnih večernjih izlazaka. Lavovima su i Škorpioni jako privlačni, jer uživaju biti s nekim tko se želi posvetiti vezi. Lavovi im brzo daju sve vrijeme i pažnju koja im je potrebna – a oba znaka uživaju u svakoj minuti. A tu su i Ribe, koje su super dodatak Lavovoj umjetničkoj strani. Ribe i Lav kreativni su znakovi pa se tako i ponašaju. Ovaj zamišljeni znak također se rado povlači i promatra Lava kako sjaji u središtu pozornosti.

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna): Bik, Jarac, Ribe

Kao supružnika zemaljskog znaka, Bika prirodno privlači Djevica. Ovo dvoje vole materijalni svijet, što znači da se brzo vežu u ugodnim okruženjima. Jarac je također zemljani znak, koji se hrani njihovom privlačnošću. Ali ide još dalje u tome što vole Djevičinu sposobnost stvaranja osjećaja sigurnosti i strukture. Zatim su tu Ribe, koje mogu pasti na Djevicu jer su na suprotnim stranama astrološke karte, stvarajući tako magnetsku privlačnost između znakova. Djevičin snažni osjećaj stvarnosti srušit će sanjive Ribe na zemlju, na način koji one stvarno cijene.

Vaga (23. rujna – 22. listopada): Bik, Rak, Vodenjak

Rak je nježan znak, a Vaga obožava biti njegovana. Oba znaka su vrlo promjenjivi, pa na neki čudan način razumiju promjene međusobnog raspoloženja. Mogu stvoriti intenzivnu privlačnost već na samom početku. Kao dva znaka kojima vlada Venera, planeta ljubavi, Bik ne može ne pasti na Vagu. Njih dvoje žele provesti romantične dane zajedno u zatvorenom, jednostavno uživajući u međusobnom društvu. Zatim su tu Vodenjaci koje Vaga privlači zbog njihovog potajnog uvažavanja svih avangardnih stvari. Vaga voli biti na vrhu svega novoga u modi, umjetnosti i glazbi, a Vodenjaci su uvijek u toku s najnovijim i najboljim. Uživat će pričajući Vagi o svojim najnovijim opsesijama i gledajući ih kako svijetle.

Kako potaknuti seksi vibracije?

Škorpion (23. listopada – 21. studenog): Bik, Rak, Ribe

Kao znak koji radije miruje, Rak se divi Škorpionovoj sposobnosti da se suprotstavi i nadvlada tamne životne energije koje on radije izbjegava. Onog trenutka kad ih vide kako spretno rješavaju tešku situaciju, izazvat će snažnu simpatiju. Bik pada na suprotni kraj astrološke karte i zbog toga će Škorpiona smatrati privlačnim. Bik živi stabilan život, međutim, Škorpioni bacaju oprez u vjetar i jašu na valu osjećaja, dobitaka i gubitaka. Bika će privući ovaj naizgled neustrašiv pristup. Ribe cijene i ovu stranu Škorpiona, kao i njihovu tajnovitost. Kao dva “mistična” znaka, istinski će se razumjeti i potaknuti seksi vibracije tijekom dubokih razgovora.

Strijelac (22. studenoga – 21. prosinca) Blizanci, Vodenjak, Ribe

Blizanci se spremaju spakirati kofere i u trenutku krenuti na put, zbog čega će odmah pasti na Strijelca – za kojeg se zna da voli isto. Vodenjak je isto takav. Nisu jedni od onih koji vole biti vezani, zbog čega između ova dva znaka često postoji privlačnost i međusobno razumijevanje. Upoznat će se i odmah početi planirati veliko putovanje. Što se Riba tiče, njih Strijelac privlači zbog njihove sposobnosti čavrljanja o filozofskoj strani života. Ribe također vole slobodu i često je osvježavajuće biti s nekim tko jednako prezire rutinu kao i oni.

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja): Bik, Rak, Djevica

Kao još jedan zemaljski znak, Bik će od početka krenuti za Jarcem. A ako završe zajedno, njih dvoje mogu tvoriti zaista sjajan par. Materijalni kraj veze prepušten je Jarcu, dok Bik održava na životu senzualne elemente veze. Rak je također važan za ovu stabilnost, koja dobro potresa snažnu želju Jarca da ispuni velike ciljeve i stvori čvrst temelj za njihov život. Njih će dvoje brzo shvatiti da žele iste stvari i počet će padati jedno na drugo. A tu je i Djevica koju Jarac privlači i njihova sposobnost da ostanu organizirani pod svaku cijenu. Oboje vole ‘predvidljivo, a čak će i smatrati da je ta osobina seksi.

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače): Blizanci, Lav, Škorpion

Budući da su obojica zračni znakovi, Blizanci i Vodenjaci dijele vezu zbog svog interesa za socijalna pitanja. Vodenjaci uvijek rade na stvaranju boljeg društva, kojem se Blizanci uistinu dive. I oni će ih pokušati podržati koliko mogu. Kao znak koji budi pozornost, Lav se može naći kako pada na Vodenjaka – ali ne iz razloga koji biste mogli pomisliti. Kroz Vodenjaka, Lav saznaje da je doprinos svih jednako važan za stvaranje zdrave zajednice. Iz tog razloga traže Vodenjake kako bi se uravnotežili. Škorpion ih također privlači, ali zbog njihove neobične strane. Škorpion želi odgonetnuti Vodenjaka. Smatraju da je tajanstvenost prilično privlačna, dok Vodenjak uživa biti nedostajući dio slagalice.

Ribe (19. veljače – 20. ožujka): Lav, Djevica, Ribe

Lav se bavi umjetnošću, a osjećat će se nadahnuto kreativnim Ribama. Lav bi ih čak mogao učiniti svojom muzom za nadolazeći projekt – a oni neće moći prestati razmišljati o njima. Djevica će se također zaljubiti u Ribu, jer su ova dva znaka suprotna i međusobno se uravnotežuju. Ribe ih privlače jer im pomažu da se nauče opuštati i živjeti u trenutku, što je nešto što je potrebno uvijek organiziranoj Djevici. Škorpion i Ribe su otajstvo i magija samo takva. Ova dva znaka međusobno nekako čitaju misli i točno znaju što učiniti kako bi udovoljili drugome.

Bez obzira zanimaju li ih zajednički ciljevi, čine li se međusobno sigurnima ili jednostavno uživaju u druženju i sjajnom razgovoru, kad se ovi znakovi spoje, kemija je stvarna.

Pročitajte još...

Ovo su najbolji hobiji za opuštanje u zatvorenom – za svaki horoskopski znak

Svoj horoskopski znak možete koristiti kao polazište za pronalazak vašeg savršenog hobija. Vatreni znakovi vole pažnju, pa će se pronaći u nečemu poput karaoka, vodeni znakovi trebaju izbaciti sve osjećaje, možda učenjem novog instrumenta, dok će zemljani znakovi vjerojatno uživati u pečenju...

SEKS HOROSKOP 2021.: Saznajte predviđaju li vam zvijezde strastvenu godinu?

Ove godine razina seksualnog zadovoljstva svih horoskopskih znakova izravno je povezana sa sposobnošću da otvoreno tražimo ono što želimo. Komunikacija s partnerom se poboljšava, a seks će se biti pristupačniji nego ikad prije

Horoskop: Rituali za samopomoć krojeni prema svakom znaku zodijaka

Pronađite jednostavnu wellness naviku usklađenu s vašim sunčevim znakom (ili mjesečevim znakom koji vlada vašim emocionalnim svijetom) i saznajte zašto ćete se dodavanjem ovih aktivnosti u svakodnevicu osjećati bolje iznutra

Tražite ljubav? 2021. je godina za pronalazak partnera – kaže astrologija!

Ova godina donosi neke posebne kozmičke trenutke koji će potaknuti sreću u pronalaženju ljubavi, pojačati strast u vezama, posuti romantičnu vilinsku prašinu i ostvariti sve naše maštarije. Bit će i izazova, ali imamo se čemu veseliti kada je u pitanju ljubavna astrologija 2021. godine

Povezano

Glazbom do boljeg užitka: Kako napraviti playlistu za seks?

Loša glazba vrlo lako može uništiti raspoloženje i intimnost trenutka. Umjesto toga, vrijeme je da svjesno uključimo glazbu u svoja seksualna iskustva - za dvostruko ugodnije iskustvo

Uz ovih 12 savjeta naučite kako imati bolji seks

Bilo da se radi o samopouzdanju, nedostatku uzbuđenja, osjećaju nepovezanosti ili jednostavnoj staroj dosadi, mnoštvo problema moglo bi vas ometat. Dobra vijest je da postoji mnogo načina za rješavanje problema i razvoj iz njih

Što zvijezde otkrivaju o vašoj omiljenoj seks pozi?

Astrologija može pružiti uvid u naše osobnosti, želje i sklonosti, pa čak i pomoći da bolje razumijemo svoja intimna iskustva. Vjerovali ili ne, zabavite se uz svoje omiljene seks igračke eksperimentirajući sa seks pozama koje odgovaraju vašem horoskopskom znaku

Trebamo li osjećati ljubav kako bismo uživali u seksu?​

Neki ljudi možda misle kako trebaju biti zaljubljeni kako bi uživali u seksu, dok drugi smatraju da su ljubav i seks različiti i da mogu uživati u seksu bez obzira na sve

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime