Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Tražite ljubav? 2021. je godina za pronalazak partnera – kaže astrologija!

Ova godina donosi neke posebne kozmičke trenutke koji će potaknuti sreću u pronalaženju ljubavi, pojačati strast u vezama, posuti romantičnu vilinsku prašinu i ostvariti sve naše maštarije. Bit će i izazova, ali imamo se čemu veseliti kada je u pitanju ljubavna astrologija 2021. godine

Donosimo dobre vijesti za sve koji traže novu ljubav u 2021. godine, a to je da su nam zvijezde naklonjene.



Ova godina donosi neke posebne kozmičke trenutke koji će potaknuti sreću u pronalaženju ljubavi, pojačati strast u vezama, posuti romantičnu vilinsku prašinu i ostvariti sve naše maštarije. Bit će i izazova, ali imamo se čemu veseliti kada je u pitanju ljubavna astrologija 2021. godine.

Kozmički ljubavni igrači

Za početak ćemu predstaviti neke od glavnih igrača kad je u pitanju kozmička ljubavna igra: Veneru i Mars. Senzualna Venera je planet ljubavi, romantike i užitka, dok je žestoki Mars planet seksa, strasti i jurnjave za onim što želimo. Ovi planeti orijentirani na odnose ove godine stvaraju sretne veze koje će nam ponuditi blistave mogućnosti u ljubavi – s vrhuncem do kojeg će doći ovog ljeta kad se sretnu u relativno rijetkom aspektu povezanosti. Za razliku od 2020. godine, tijekom koje su Venera i Mars imali intenzivne retrograde, oba će planeta biti mirna u 2021. (iako će Venera započeti retrogradaciju tijekom posljednja dva tjedna u godini). To će izjednačiti višak energije i smanjiti količinu drame u našem romantičnom životu.

Također je važno napomenuti da Uran, planet iznenađenja i iznenadnih promjena, stvara istaknute promjene na gotovo svim planetima tijekom 2021., što će utjecati i na naš ljubavni život. Uran donosi nepredvidive pomake i uzdrmava status quo – pa se nemojte šokirati ako godinu završite uzbudljivom romansom. Glavni tranziti Urana također bi mogli poljuljati vaša ‘pravila’ u vezama i otvoriti vas za više nekonvencionalnih situacija u ljubavi. 
Nažalost, morat ćemo se suočiti s retrogradnim Merkurom na Valentinovo 2021., koji bi mogao pomiješati neke signale i izazvati pogrešnu komunikaciju za sve zaljubljene, ali stvari bi se trebale poboljšati.

Proljetno ludilo u glavi

Proljeće je poznato po novim počecima – a to se definitivno odnosi i na naš ljubavni život ove godine. To je zato što 26. ožujka ljubavni planet Venera uživa pokraj sunca i tvori poseban aspekt poznat kao Venera Star Point. Ovo usklađivanje donosi magiju, romantiku i uzbuđenje, što je sjajno vrijeme za procvat novih veza. Ovaj aspekt također nam pomaže da jasnije sagledamo svoje želje, omogućujući nam da budemo sigurni u ono što želimo u ljubavi.
Više uzbuđenja u ljubavi stiže 22. travnja, kada će se Venera uskladiti s nepredvidivim Uranom u senzualnom Biku i donijeti neočekivana iznenađenja na ljubavnom polju. To bi moglo iznenada pokolebati naše romantične vrijednosti, zavrtjeti naše odnose u potpuno novom smjeru ili čak iznenada uvesti posebnu osobu u naš život. U ovom je razdoblju je sve moguće, zato se predajte ljubavi.

Ljeto prepuno ljubavi

Tijekom ljeta 2021. odvija se nekoliko vrlo romantičnih tranzita koji će povećati potencijal za sparne ljetne romanse. Prvo, Jupiter, planet rasta i sreće, uranja u sanjivi vodeni znak Ribe od 13. svibnja do 28. srpnja, što donosi moćni osjećaj optimizma. Očekujte da ćete se tijekom ovog razdoblja osjećati romantičnije i poetičnije te spremniji istražiti dubine vlastitih osjećaja. Dobro je vrijeme za početak emocionalne i duhovno usklađene veze.

Još je važnija povezanost planeta Venere i Marsa 13. srpnja u vatrenom Lavu. Ova se dva planeta susreću u horoskopu samo jednom svake dvije godine, a usklađenost ispunjena strašću započinje novi ciklus što se tiče odnosa, seksualnog izražavanja i kreativnosti. Sve smo hrabriji i sigurniji u način na koji jurimo za onim što želimo te izražajniji u onome što nam donosi zadovoljstvo. Pripremite se za puno strasti i leptirića u trbuhu.

Vruća energija tijekom ljeta doseže vrhunac tijekom konjukcije Venere i Marsa, ali i dalje ćemo imati seksi vibracije od 27. lipnja do 21. srpnja, dok ova dva planeta putuju kroz glamurozni Lav – jedan do drugoga.

Jesen i zima donose retrogradna srca

Već znate da je Merkur retrogradan na Valentinovo ove godine – ali od 27. rujna do 18. listopada Merkur će retrogradno krenuti u Vagu, znak partnerstva. To bi moglo uzrokovati razne vrste propuštenih ljubavi.
Dobre vijesti? Ovo usporavanje možemo koristiti za jačanje komunikacijskih vještina unutar odnosa i riješavanje bilo koje drame koju smo gurali u stranu. Idealan je trenutak da shvatite načine na koji razmišlja vaš partner i diplomatski riješite sukobe.

Iako ove godine ima puno retrogradnog Merkura, na sreću ćemo uživati u godini koja je gotovo bez ikakvih retrogradnih trenutaka vezanih uz planete ljubavi. To znači da će energija u našem ljubavnom i seksualnom životu ići na bolje, omogućujući nam puno romantike i strasti. No, to će se promijeniti 19. prosinca, kada Venera započinje svoju retrogradnost u pragmatičnom Jarcu.

Iako se ovo događa tek u posljednja dva tjedna 2021. godine, zapravo nam nudi korisnu priliku da tijekom zaključenja godine napravimo – pregled svog ljubavnog života.

Ako ste u vezi, pravi je trenutak da razmislite o tome što u vašoj vezi djeluje – a što ne. Ako ste slobodni, ovo je važna prilika da se ozbiljno pozabavite svojim romantičnim vrijednostima – na taj ćete način ćete točno znati što želite od ljubavi u 2022. godinu.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime