Petak, 22 ožujka, 2024

Donosimo 8 inspirativnih pjesama za sve ljubitelje pasa

Za sve koji imaju četveronožne vesele prijatelje, ali i za one koji ih jednostavno vole ta divna stvorenja, donosimo posebno izdanje mixtapea s izdvojenim pjesmama o psima

Od countryja do rocka i malo svega između, ovo je 10 pjesama inspiriranih krznenim prijateljima:Elvis Presley – Hound Dog

Postoji li itko na svijetu tko nije čuo ovu pjesmu? Klasik iz 1969. još uvijek ima jednako snažan i inspirativan beat kao i kada se pojavio u prošlom stoljeću. Plesne cipelice možda se izližu s vremenom, ali ovakvi veliki sjaje još uvijek!

Baha Men – Who Let The Dogs Out

Ovo je toliko zabavan i zarazan ritam da je pjesma mogla biti i na prvom mjestu (ali kralj je ipak kralj).

Neil Young – Old King

OK, ovaj put se ”King” ne referira na Elvisa. Neila Younga je za ovu lijepu folk rock pjesmu inspirirao četveronožni krzneni prijatelj. Psi ne mogu živjeti zauvijek, ali ljubav koju osjećamo za naše kućne ljubimce traje zauvijek.

Pink Floyd – Seamus The Dog

I ova ”top lista” mora imati Pink Floyd. 🙂 Slomljeno srce nekad čak ne može zaliječiti niti dodir mokre njuške ljubimca, ali harmonija i puno zavijanja u ovoj pjesmi pomoći će vam da lakše preživite noć.

Cat Stevens – I Love My Dog

Čovjek imana Cat (mačka) pjeva o ljubavi prema psu (Dog). Čisti dokaz da je ljubav mačke  i psa moguća!

The Monkees – Gonna Buy Me a Dog

Dakle, član si jednog od (u to vrijeme) najpopularnijih bendova, slavan si i bogat. Što ćeš kupiti sa svim tim novcem? Kuću? Fancy auto? Skupi sat? Nah, jednostavno ćeš si kupiti psa. Novcem ne možeš kupiti sreću, ali možeš psa! To je to. Super odluka.

Sublime – I Love My Dog

Iznenađujuće, ovo nije obrada istoimene pjesme Cata Stevensa. Ovaj kalifornijski reggae jam savršen je za sunčane dane i duge šetnje s najdražim ljubimcem.

Dolly Parton – Cracker Jack

Cracker Jack je baš simpa ime za psa, zar ne? Gospođa Parton otpjevala nam je priču o svom najdražem šašavom štencu. Ljubav izražena u ovoj pjesmi zagrijat će i onaj najhladniji dio srca.

 

(Izvor: Billboard)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime