Nedjelja, 11 veljače, 2024

Pet centar, omiljena trgovina kućnih ljubimaca, dolazi u vaše kvartove

Nakon nekoliko mjeseci priprema, u četvrtak, 16. 3., u 9 h, u zagrebačkom Z Centru otvara se prva trgovina preuređena pod brendom Pet centar. Novi Pet centar time donosi svoju stručnost i kvalitetu i u zagrebačke kvartove Špansko i Malešnicu, gdje će vlasnici kućnih ljubimaca od sada moći na jednom mjestu pronaći sve što njihov ljubimac voli i treba

Pet Network International (PNI), vodeći omnichannel trgovački lanac u specijaliziranoj maloprodaji hrane, opreme i veterinarsko-medicinskih proizvoda za kućne ljubimce, u prosincu je preuzeo Zvjerinjak. Nakon nekoliko mjeseci priprema, u četvrtak, 16. 3., u 9 h, u zagrebačkom Z Centru otvara se prva trgovina preuređena pod brendom Pet centar. Novi Pet centar time donosi svoju stručnost i kvalitetu i u zagrebačke kvartove Špansko i Malešnicu, gdje će vlasnici kućnih ljubimaca od sada moći na jednom mjestu pronaći sve što njihov ljubimac voli i treba.Od ožujka do lipnja, čak šest novih trgovina u Zagrebu bit će preuređeno pod brendom Pet centar. „Ovo je važan iskorak za Pet Network International, koji zahtjeva izvrsnu organizaciju i suradnju više timova te iznimnu učinkovitost u vrlo kratkom roku. Ovim projektom, s velikim zadovoljstvom, ujedno predstavljamo novi koncept Pet centar trgovina koji, osim razigranog dizajna i bogatog sadržaja, kupcima donosi jedan sasvim drugačiji doživljaj kupnje s njihovim ljubimcima“, izjavila je Neda Vuk Salaba, izvršna direktorica Pet Network Internationala za Hrvatsku i Srbiju.

Prilagodba potrošačima

Svoju poziciju tržišnog lidera Pet centar kontinuirano potvrđuje širinom svoje ponude i visokim standardima usluge, zahvaljujući stručnom prodajnom osoblju i veterinarima, koji vlasnicima ljubimaca svakodnevno osiguravaju personaliziran pristup i savjete za dobrobit njihovih ljubimaca.

Kako bi kupcima ponudio još više pogodnosti i olakšao kupnju, Pet centar je prošle godine pokrenuo vlastitu mobilnu aplikaciju u sklopu programa nagrađivanja vjernosti. Pet centar mobilna aplikacija za sada je dostupna korisnicima mobilnih telefona s Android ili iOS operativnim sustavima, a članovima kluba vjernosti omogućuje najpovoljniju kupnju i ekskluzivne pogodnosti u Pet centar trgovinama. Skeniranjem barkoda u aplikaciji članovi kluba pri svakoj kupnji skupljaju bodove vjernosti za ostvarivanje popusta pri budućim kupnjama, a dostupne su im i ekskluzivne članske akcije te druge pogodnosti. Također, u aplikaciji kupci mogu kreirati profile svojih ljubimaca za personalizirane sadržaje, ponude i kupone s popustima, a u pripremi su i nove funkcionalnosti.

Sve pogodnosti na koje su kupci Pet centra navikli i još više ponudit će i nova trgovina u zagrebačkom Z Centru. Na dan otvorenja, 16. 3. Pet centar u Z Centru će svakog kupca počastiti darovima, a najmlađe posjetitelje će razveseliti face paintingom. Članovi Pet centar kluba vjernosti moći će ostvariti i 20% popusta dobrodošlice na iznos cijele kupnje, od 16. 3. do 18. 3. Pridružite nam se sa svojim ljubimcima na otvorenju nove Pet centar trgovine u Z Centru, u četvrtak, 16. 3. i pronjuškajte najnoviju ponudu u kvartu!

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime