Ponedjeljak, 12 veljače, 2024

Asics potpisuje prvu masku za trkače – kroz koju možete piti

Na službenim stranicama brenda možete rezervirati svoj primjerak, a na tržištu bi se maske trebale naći u rujnu

U vremenima kada su zaštitne maske postale obavezne gotovo svugdje, mnogi se brendovi ‘natječu’ kako bi dizajnirali što atraktivniju i funkucionalniju masku. Popularni brend sportske odjeće u rujnu je razveselio sve trkače jer im je omogućio sigurno obavljanje njihove omiljene aktivnosti s jedinstvenom maskom na licu – kroz koju mogu i piti!Naime, Asics je na svom Institutu za sportsku znanost dizajnirao masku s otvorima za zrak – idealnu za trkače, a osim što im omogućuje normalno disanje i zaštitu od širenja koronavirusa, napravljena je od brzosušeće tkanine za koju u Asicsu tvrde kako hladi zrak koji ulazi u usta. Uz to, ima široki raspon te se može prilagoditi različitih oblicima lica.


Kenichi Harano, izvršni direktor i Asicsa izjavio je: “Znamo koliko je važno da trkači zaštite sebe i druge prilikom trčanja, ali istodobno mnogi smatraju maske neugodnima i restriktivnima. Zato smo stvorili Asics Runners Face Cover, jedinstveno dizajniranu masku za trkače, koja zahvaljujući vrhunskoj tehnologiji i inovativnom dizajnu trkačima pruža prostor za ugodno disanje čak i pri najvećim naporima.”

Maska je na tržište stigla još u rujnu a možete je kupiti i na službenoj stranici brenda po cijeni od 35 funti, odnosno 40 američkih dolara.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime