Nedjelja, 11 veljače, 2024

Mrzim vježbati doma: Besplatni program uz koji ćete (ipak) zavoljeti vježbanje!

Zagrebačka fitness trenerica Danijela Pupovac osmislila je program za vježbanje kod kuće pomalo šaljivog ali istinitog naziva – 'Mrzim vježbat doma'. Kao što i sama kaže, osmislila ga je za vrijeme kada smo bili zatvoreni i kada smo pokušavali vježbati doma, ali smo brzo odustajali

U posljednje vrijeme, često osluškujemo tuđe ili vlastito nezadovoljstvo vlastitim izgledom, točnije viškom kilograma. Tome svakako nije pridonijela situacija karantene.Naravno, postoje pojedinci koji su svoje dobre navike, nastavili prakticirati i kod kuće. Vježbanje, osim što pridonosi zdravlju i konkretnoj kondiciji, pozitivno utječe na cijelo tijelo, fizički izgled ali i na onaj žarko željeni mir i sklad – iznutra.

Trenirati redovno je teško, a trenirati doma je bar duplo teže

Omiljena zagrebačka fitness trenerica Danijela Pupovac, osmislila je program za vježbanje kod kuće pomalo šaljivog ali istinitog naziva – ‘Mrzim vježbat doma’. Kao što i sama kaže, osmislila ga je za vrijeme kada smo bili zatvoreni i kada smo pokušavali vježbati doma ali smo brzo odustajali.
“Trenirati redovno je teško, a trenirati doma je bar duplo teže. U prostoru koji nam služi za oporavak i odmaranje, sad trebamo skakati i znojiti se. Ali, s druge strane trening doma je praktičan i uštedit će puno vremena. Ujedinila sam dvije ideje u ovaj program. Vježbe u kojima i sama uživam, jer i ja ne volim vježbati doma te pravila i principe o promjeni navika. Sama navika vježbanja nije krajnji cilj, mršavljenje nije cilj, kvalitetan i fenomenalan život je cilj. Redovan trening je osnova za ostvarivanje tog cilja”, tvrdi Danijela.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Danijela Pupovac (@fit.anansi)

Treninzi kreću jako lagano pa se postepeno povećavaju i dužina i intenzitet

Na početku svakog video treninga, Danijela kaže po jedno pravilo ili praksu s kojom se možemo natjerati ili prevariti da vježbamo kod kuće. Upravo ta pravila mogu se koristiti za mijenjanje bilo koje navike, a samim time, koristimo ih za redovno vježbanje.
Treninzi kreću jako lagano, (prvi trening traje samo 2 minute) pa se postepeno povećavaju i dužina i intenzitet, sve do četvrtog tjedna (zadnji treninzi su oko 30 minuta dugi i teži).
Ideja ovog programa jest smanjivanje otpora prema vježbanju doma i stvaranje navike za redovno vježbanje i zato su ovako specifično raspoređeni. Do sada su povratne informacije pozitivne i sudionici tvrde da je program odličan i za vraćanje izgubljene navike.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Danijela Pupovac (@fit.anansi)

Vrijeme je da se – promijenite!

Ako želite promijeniti svoje navike ove jeseni ili želite više kontrole, snažniji sustav, nekog da vas vodi i prati u kompletnoj promijeni kao i nekom da odgovarate, možete se upisati na Danijelin najpopularniji program – ‘Promijeni se’!
On je postavljen kao kompletan sustav sa integriranim ovim i drugim pravilima o promjeni navika i ponašanja, a glavni fokus mu je promjena mentalnog sklopa vezano za mršavljenje. Znači ako želite sve odjednom ove jeseni, redovno trenirati i zdravo se hraniti, promijeniti svoje navike, ili ako želite smršaviti, vođeni program ‘Promijeni se’ je pravi izbor za vas. Za besplatan program Mrzim Vježbat Doma, možete se prijaviti ovdje.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime