Nedjelja, 24 ožujka, 2024

Žuja Vatrenima uručila jedinstven pehar

Cijeli proces izrade pehara od limenki uključuje veliku posvećenost detaljima prilikom pažljivog rezanja i oblikovanja aluminijskih dijelova limenke. Cijela skulptura napravljena je od ukupno 30 limenki, a donji dio pehara čini elegantno sastavljeno postolje

Nakon fantastičnog rezultata i plasmana Vatrenih na Svjetskom prvenstvu u Katru, po povratku u Zagreb izborniku Daliću i Vatrenima uručen je jedinstveni pehar napravljen od Žujinih limenki po originalnoj ideji mladog umjetnika i kreatora Mislava Mironovića.„Naši Vatreni su, kao i uvijek do sada, pokazali nevjerojatnu snagu, volju i želju, pravi timski duh kojem se cijeli svijet divi, i zaista su – ostavili srce na terenu. Žuja, kao ponosni sponzor Vatrenih, uz njih je od prvog dana, a ovim malim znakom pažnje im želimo čestitati na svemu što su postigli”, komentirala je, prilikom uručenja, Diana Jokić, menadžerica za korporativne poslove Zagrebačke pivovare

Skulptura je napravljena od 30 limenki

Cijeli proces izrade pehara od limenki uključuje veliku posvećenost detaljima prilikom pažljivog rezanja i oblikovanja aluminijskih dijelova limenke. Mironović je gornji dio pehara izrađivao na identičan način kao što su se u prošlosti izrađivale nogometne lopte spajajući dijelove koji na kraju tvore kuglu. Cijela skulptura napravljena je od ukupno 30 limenki, a donji dio pehara čini elegantno sastavljeno postolje.

“O tome koliko nam znači podrška Zagrebačke pivovare i Ožujskog piva ne treba govoriti, no uvijek nas nekako uspijete iznenaditi! Originalnije od ovoga ne može, baš u Žujinom stilu. Hvala cijelom timu velikoj podršci, kao i na ovoj sjajnoj ideji i realizaciji”, zahvalio se izbornik Zlatko Dalić.

Netom prije početka Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, Zagrebačka pivovara i Hrvatski nogometni savez potpisali su novi ugovor o sponzorstvu i tako službeno potvrdili nastavak partnerstva koje traje od 1998. godine i najdugovječnije sportsko partnerstvo na ovom području.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime