Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Pandemija vs. superheroji: Batman, The Flash i drugi filmovi odgođeni za 2022.

Na nastavke nekih od najdražih filmova morat ćemo se još načekati

Koronavirus i dalje utječe na filmsku industriju zbog čega je fanove superjunaka zatekla vijest kako je Warner Bros izlazak novog nastavka Batmana odgodio do 2022. godine, a datumi premijera također su promijenjeni i za “The Flash”, “The Matrix” i “Black Adam”.



Debitantski preokret Roberta Pattinsona kao “The Caped Crusader” trebao je stići u listopadu sljedeće godine, a prema novom odgođenom terminu na velikim platnima naći će se tek 4. ožujka 2022. godine.

Među najavljenim filmovima o superherojima tu je i “Flash” koji za sada stiže 4. studenog 2022. i “Shazam! 2” – koji bi trebao biti u kinima od 2. lipnja 2023.

“Black Adam” Dwaynea Johnsona, koji je prethodno trebao imati premjeru u prosincu 2021, za sada nema datum. S druge strane, dobra vijest je da pomicanje “Black Adama” znači da će “Matrix 4” sada biti premijerno prikazan 22. prosinca 2021. godine – nekih četiri mjeseca ranije nego što je najavljeno.

Prema The Hollywood Reporteru, promjene nisu izravna posljedica zatvaranja kina, već kašnjenja u produkciji uzrokovanim pandemijom.

Snimanje Batmana pokrenuto je prošlog mjeseca, da bi se zaustavilo u trenutku kada se saznalo da je Robert Pattinson pozitivan na Covid-19.

Veliki udarac za kinematografsku industriju zadala je i vijest da je za nadolazeći film o Jamesu Bondu, “No Time To Die”, datum premijere ponovno odgođen zbog pandemije koronavirusa.

Pomaknut je i deveti dio franšize Brzi i žestoki”, a novi najavljeni datum je 28. svibnja 2021. godine.

Ono što iz svega navedenog možemo zaključiti je to da ćemo se na nastavke nekih od naših najdražih filmova morati još načekati. Do tada nam preostaje jedino ponovno pogledati sve iz početka, naročito sada kada dolazi zima, idealno je vrijeme za ponavljanje gradiva.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime