Utorak, 26 ožujka, 2024

Znate li tko je najuspješniji kreator automobilskog sadržaja na svijetu?

 Alex ima profile na YouTubeu, Facebooku, Instagramu i od nedavno na TikTok i priznaje kako je rad na društvenim mrežama iznimno naporan, svakodnevan (često bez vikenda i praznika), ali trenutak kada sjedne za volan nekog automobila podsjeća je koliko ima sreće što radi to što radi

Alex Hirschi, AKA Supercar Blondie, senzacija je na društvenim medijima. Nekadašnja voditeljica i novinarka na radio stanici u Dubaiju, 34-godišnja Australka započela je objavljivati ​​automobilske priče na Instagramu 2015. i tada je imala svega 300 fanova.



Više od tri godine sama je sa suprugom Nickom snimala i uređivala sadržaje, a broj fanova je svakim danom rastao i danas iznosi više od 30 milijuna! Alex ima profile na YouTubeu, Facebooku, Instagramu i od nedavno na TikTok i priznaje kako je rad na društvenim mrežama iznimno naporan, svakodnevan (često bez vikenda i praznika), ali trenutak kada sjedne za volan nekog automobila podsjeća je koliko ima sreće što radi to što radi.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Alex – that girl with the cars (@supercarblondie)

Zanimljiva životna priča

A njezina je životna priča fantastična. Iako je odrasla s ocem i bratom koji su voljeli popravljati automobile, Alex sebe nikad nije smatrala auto ‘geekom’. Više joj se sviđa izgled automobila nego tehnički podaci, pa tako danas sama bira automobile za koje smatra da bi svojim atraktivnim izgledom mogli zainteresirati njezine fanove. Priča očito ‘drži vodu’ s obzirom na broj njezinih pratitelja.

Njezin je prvi automobil bio hrđavi Mitsubishi Lancer, ali joj je služio samo u praktične svrhe. Nakon što je kao 15-godišnjakinja boravila u LA vidjela limuzinu – zaljubila se u luksuzne verzije. Njezina prva prava ljubav bio je Bentley Continental GT. Nakon diplome novinarstva i rada u Singapuru, karijera je odvela u Dubai gdje je 5 godina radila kao voditeljica na jednom radiju. Tu joj se pružila prilika da testira jedan model Bentleyja i tada je shvatila da je to njezin san – voziti luksuzne automobile!

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Alex – that girl with the cars (@supercarblondie)

Preuzela je inicijativu i kontaktirala razne auto kuće koje su prihvatile njezinu ideju da svoje iskustvo vožnje podijeli na društvenim mrežama kroz kratka videa. Ostalo je povijest! Svoju popularnost, smatra Alex, duguje činjenici da vožnji automobila ne pristupa kao automobilski stručnjak, nego kao amaterka, odnosno ‘djevojka iz susjedstva’. Naime, ne zanimaju je performanse motora i drugi tehnički elementi nego isključivo estetski izgled – što je na određenom automobilu cool, kakve fora gadgete ima… zapravo, sve ono što ima neobičnu vizualnu priču.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Alex – that girl with the cars (@supercarblondie)

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Objavu dijeli Alex – that girl with the cars (@supercarblondie)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime