Utorak, 2 travnja, 2024

Skijanjem u Novu budućnost: Pridružite se humanitarnoj utrci

Utrka ima za cilj prikupljanje sredstava u svrhu pokrivanja godišnjih troškova logopedskih terapija štićenika udruge Nova budućnost iz Samobora

Rotaract kluba Zagreb Kaptol je organizator humanitarne skijaške utrke “Skijanjem u Novu budućnost” čiji je cilj prikupljanje sredstava u svrhu pokrivanja godišnjih troškova logopedskih terapija štićenika udruge Nova budućnost iz Samobora.



Humanitarna utrka “Skijanjem u Novu budućnost” održat će se 18.3.2023. na Sljemenu s početkom u 10:00h na zelenom spustu. Utrka se sastoji od dvije veleslalom vožnje, a popratni program (Apres ski party, izvlačenje tombole, kao i veliko finale – dodjelu pehara i medalja slavodobitnicima) održat će se u ugostiteljskom objektu Kućici Sljeme, jednog od glavnih partnera ovog događanja koji će i dobit od šanka donirati djeci. Utrke i sam event organiziran je i pod pokroviteljstvom Zagrebačkog skijaškog saveza, Ski Kluba Zagreb, Ski Kluba Medveščak, Hrvatske gorske službe spašavanja, te Speed Timinga. Akciju su podržali i hrvatski skijaški reprezentativci (Ivica Kostelić, Natko Zrnčić Dim, Filip Zubčić, Istok Rodeš, Samuel Kolega, Zrinka Ljutić, Leona Popović, Tvrtko Ljutić) od kojih neke očekujemo i na stazi, a u Kućici Sljeme moći će se kupiti i humanitarna majica utrke s njihovim potpisima.

Prijaviti mogu svi, bez obzira na godine, slanjem osobnih podataka: ime, prezime i datum rođenja na: rackaptol.ski@gmail.com Cijena startnine bit će simboličnih 20 eura.

O udruzi Nova Budućnost:

Udruga “Nova budućnost” je izvaninstitucionalni pružatelj socijalnih usluga. Već skoro 15 godina zbrinjava djecu i mlade kroz organizirano stanovanje i smještaj uz odgajatelja. Udruga nastoji biti svojevrsna alternativa domskom smještavanju u objektima obiteljskog tipa te pruža bolju integraciju djece u lokalnu zajednicu. Glavna misija odgajatelja Nove Budućnosti je pružiti siguran dom, sretno i mirno djetinjstvo, te obrazovanje svim svojim štićenicima.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime