Petak, 29 ožujka, 2024

Pogled kroz ekran: Super više nije samo na benzinskoj

Upitnik je bio revolucija u svijetu kvizova, bjesomučno se tada pozivalo 060 33 22 11 i treniralo sive stanice prateći vraški zahtjevan ritam Joška Lokasa. Već tada se znalo da Lokas baštini ključne TV manire kojima dama televizija ne može odoljeti - bonton, šarm i osjećaj za trenutak

Čim netko ili nešto za sebe misli da je super, alarm sumnje pali se gotovo automatski. Rijetki su pritom oni koji tu prepreku neokrznuti prođu već u prvih par minuta. No, Prisavlje konačno ima potvrdu da je ime znak. Superpotjera je nešto najbolje što gledamo na televiziji od vremena Upitnika, i, dakako, svega onoga što u naše domove i živote zauvijek donosi Amadeus medija Andrija Jarak. Upitnik je bio revolucija u svijetu kvizova, bjesomučno se tada pozivalo 060 33 22 11 i treniralo sive stanice prateći vraški zahtjevan ritam Joška Lokasa. Već tada se znalo da Lokas baštini ključne TV manire kojima dama televizija ne može odoljeti – bonton, šarm i osjećaj za trenutak.



To je vidljivo i danas i u svakodnevnoj Potjeri, a posebno u nedjeljnim izdanjima spin offa. Radi se o superdinamičnim minutama koje gledamo “na rubu sofe” od napetosti. Pogotovo nas je oduševio student kemije, Petar Vrvilo, koji je u drugoj emisiji pobijedio cijelo lovačko društvo i doma otišao s 20 tisuća eura. Svježinu u naše dnevne boravke donio je lovac Sven Marcelić, koji uz Deana Kotigu, čini onu intelektualno zabavljačku jezgru kviza. Ostalih troje da nema nitko im zamjerio ne bi. Zna to i 30,6 posto onih koji su prošli tjedan odlučili zaključiti kvizom.

Ana Mlinarić je kao i uvijek sjajna

Sigurni smo da je u proteklih tjedan dana porastao i broj onih koji su sretnije i spokojnije usnuli ako im je odabir pao na RTL Direkt. Vodi ga Damira Gregoret i to je odlično – jer zna što radi, drži do sebe, a onda i do nas. Intelektualno, novinarski i vizualno pravi je melem za čula i dušu na koji smo skoro zaboravili u tom terminu koji je taoc jedne osobe. Ime joj nećemo napisati, ali dojavite broj računa da joj uplatimo štogod sredstava da godišnji potraje, a mi uživamo. Baš kao što smo uživali dok je Ana Mlinarić pratila parišku pobunu oko Macronove mirovinske reforme. Bila je sjajna. I dokaz da je, uz ranije spomenuti duo Lokas -Jarak, najbolje od televizije u Hrvata.

 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime