Četvrtak, 21 ožujka, 2024

Pogled kroz ekran: Na Dan žena donosimo pregled posebnih dama s TV ekrana

Ana, Damira, Ivana, Romina, Marija, Valentina, Nika i Marta - svaka sa svojom energijom priopćit će dnevni mozaik, prilagoditi gestu, riječi i intonaciju karakteru vijesti. Smiješkom ohrabriti, toplinom oka utješiti, a kad je potrebno, kreatorima svakodnevlja ozbiljnošću uputiti i kritiku

8. ožujka poseban je dan u kalendaru za čovječanstvo – jest dan žena, ali trebaju ga posebno obilježavati i muškarci jer bez dama, realno, ne bi bilo ni nas. Ritam svakodnevice nepredvidiv je i buran, ali nekako lakše klizne s ramena u trenutku kad nam sve te informacije prenese žena.Nacionalne televizije svakodnevno nam u dnevne boravke dovode osam dama u središnjim informativnim emisijama.

Smiješkom ohrabriti, toplinom oka utješiti

Ana, Damira, Ivana, Romina, Marija, Valentina, Nika i Marta – svaka sa svojom energijom priopćit će dnevni mozaik, prilagoditi gestu, riječi i intonaciju karakteru vijesti. Smiješkom ohrabriti, toplinom oka utješiti, a kad je potrebno, kreatorima svakodnevlja ozbiljnošću uputiti i kritiku.

Najpristupačniji gledateljima je cjelokupni tim RTL-a, a kad nam na vrata pokucaju Damira Gregoret, Ivana Brkić Tomljenović ili Ana Brdarić Boljat znamo da smo nekome važni, da netko cijeli dan radi misleći na nas i da smo u fokusu. Svaka od tri RTL-ove gracije gradi svoj put i ima vlastiti identitet. A to je u ovom poslu najvažnije.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Damira Gregoret (@damiragregoret)

Spoj profesionalnosti, šarma i ljudske topline

Prepoznaje to i struka pa je Damira Gregoret zasluženo nominrana za Večernjakovu ružu – do 15. ožujka glasajte sms-om sadržaja RUZA2023 11 na broj 60085.

Spoj profesionalnosti, šarma i ljudske topline u sebi ima Romina Knežić. Prva dama Dnevnika Nove TV i lice kojem se vjeruje ima stav, integritet i poriv da gestom pokaže da joj je stalo do svake izgvorene riječi. Prednost nad drugima iz svog okruženja Romina ima u tome da je izabrana u prve redove dok se na toj adresi biralo po kvaliteti i što nije dopustila da izgubi sebe u žrvnju koji tamo ima za cilj robotizirati svoje ljude.

Možemo o prisavskom Dnevniku misliti štošta, ali definitivno najbolje što mu se digodilo je, prije nekoliko godina Vlatka Kalinić, i sada aktualna Nika Marjanović-Zulim. Uz njen gard i glas jako dobro sjeda jedno piće, mirisna maglica iz proizvoda koji se dimi i obvezno vinil. Pa neka se svađa na Markovu trgu tko god hoće, neka sindikalno pregovaraju do mile volje i neka inflacija skače do neba. Nama je 50 minuta dobro.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Nika Marjanović- Zulim (@nika_marjanovic_zulim)

Cijeli život nam je dobro jer imamo Andriju Jarka. Amadeus medija u svom Dosjeu ljušti višak kože s oganizma Hrvatske i daje mu šansu da prodiše. Nagradite ga Ružom sms-om sadržaja RUZA2023 42 na 60085. 

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime