Utorak, 17 rujna, 2024

Otkrivamo gdje se seli Emily u Parizu u četvrtoj sezoni!

Glumica je jasno dala do znanja da zaplet nove sezone ima nekoliko priča koje obožavatelji željno iščekuju

Lilly Collins, zvijezda popularne serije “Emily u Parizu”, podijelila je sočne detalje o nadolazećoj četvrtoj sezoni serije. Vijest je objavljena na Netflixovom fan eventu TUDUM u São Paulu, gdje je Collins na pozornici pričala o tome što publika može očekivati u novoj sezoni. Pripremite se jer se čini da će Emily pakirati kofere i odmoriti se od očaravajućih ulica Pariza.



Glumica je jasno dala do znanja da zaplet nove sezone ima nekoliko priča koje obožavatelji željno iščekuju. Jedan takav razvoj događaja uključuje Alfieja (glumi ga Lucien Laviscount), koji vjerojatno njeguje slomljeno srce nakon što otkrije dubinu Emilynih osjećaja prema Gabrielu (Lucas Bravo). Publika je također u neizvjesnosti oko toga hoće li Gabrielov restoran zaslužiti prestižnu Michelinovu zvjezdicu. Osim toga, sudbina Mindy (Ashley Park) i njezinog benda na eurovizijskom natjecanju visi o koncu. I, naravno, svi se pitamo što čeka Camille (Camille Razat) i Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu).

Koja je radnja nove sezone?

Međutim, pièce de résistance Collinsine objave je da bi Emily mogla krenuti na “praznike u Rimu”. Očekuje se da će četvrta sezona publiku počastiti brojnim modnim kombinacijama, ukusnom kuhinjom i povijesnim krajolicima. Kao da Emilyno putovanje evoluira u europsku odiseju, što će nedvojbeno dodati novi štih seriji.

Četvrta sezona Emily u Parizu nije samo promjena okruženja. Prema Collinsinim riječima, ova će sezona biti uključivati više zabave, više mode i povećanu dozu drame. Ključna tema sezone bit će Emilyna samorefleksija dok procjenjuje svoje želje i težnje. Emily se bori s prastarim pitanjem – je li ono što želi doista ono što joj treba?

Netflix nije objavio nikakve informacije o datumu premijere četvrte sezone “Emily u Parizu”. Iako se nadamo da će nadolazeća sezona biti emitirana u prosincu, tradicionalno, to je mjesec u kojem su objavljene prethodne sezone.

Naslovna fotografija: Netflix

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime