Subota, 23 ožujka, 2024

Emily u Parizu: Treća sezona će biti prepuna iznenađenja!

Od završetka druge sezone u prosincu 2021., obožavatelji jedva čekaju vidjeti kako će Emilyina sljedeća avantura početi, i završiti, u nadolazećoj sezoni. Evo svega što do sada znamo o trećoj sezoni serije!

Od izlaska u prosincu 2020., Netflixova serija “Emily u Parizu” službeno je potresla internet i oborila rekorde na platformi. Samo mjesec dana nakon što je serija stigla na streamer, “Emily u Parizu” dosegnula je 58 milijuna ljudi i postala Netflixova “najpopularnija humoristična serija 2020.”. Serija, koju gledateljima donosi Darren Star, tvorac serija “Beverly Hills, 90210” i “Seks i grad”, usredotočuje se na Emily Cooper, avanturističku i ambicioznu mladu ženu koja se seli u Pariz u potrazi za poslom, a pronalazi ljubav i prijateljstva.



“Emily u Parizu” toliko je popularna da je Netflix ranije ove godine obnovio seriju za ne jednu, nego još dvije sezone. Od završetka druge sezone u prosincu 2021., obožavatelji jedva čekaju vidjeti kako će Emilyina sljedeća avantura početi, i završiti, u nadolazećoj sezoni. Evo svega što do sada znamo o trećoj sezoni serije!

O čemu će biti 3. sezona ‘Emily u Parizu’?

Kraj druge sezone “Emily u Parizu” ostavio je gledatelje s velikom nemirom. Do finala druge sezone, Emily je uznemirena oko svoje budućnosti na dva područja: posla i ljubavi. Nakon ostavke Emilyine šefice, Sylvie (Filipin Leroy-Beaulieu), Emily prima poziv da joj se pridruži u njenoj novoj firmi u Chicagu. Osim što mora birati između dva grada, Emily također mora izabrati želi li nastaviti vezu na daljinu s Alfiejem (Lucien Laviscount), koji se vraća u London, ili ostati sama nakon što Gabriel (Lucas Bravo) nastavi svoju odnos s Camille (Camille Razat).

Budućnost Emilynog rada i ljubavnih interesa istraživat će se u trećoj sezoni serije, zajedno s evoluirajućim pričama Mindy, Camille, Gabriela, Alfieja i Sylvie.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Gdje će se odvijeti radnja 3. sezone?

Na kraju druge sezone, Emilyina budućnost u Parizu je u zraku, jer je prisiljena odlučiti između povratka u Ameriku i ostanka u Parizu. Iako nema detalja o bilo kakvoj promjeni lokacije za Emily, glumica Lily Collins dala je svoje mišljenje o promjeni scenografije za njezin lik u intervjuu s Jimmyjem Fallonom u ožujku 2022. “Iskreno, išla bih po cijelom svijetu, da mogu”, rekla je Collins. Vrijeme će samo pokazati gdje je Emilyina sljedeća avantura!

Tko će se pojaviti u 3. sezoni?

Glumačka ekipa treće sezone “Emily u Parizu” svakako će uključivati ​​Emily (Lily Collins), Mindy (Ashley Park), Gabriela (Lucas Bravo), Camille (Camille Razat), Sylvie (filipinski Leroy-Beaulieu), Julien (Samuel Arnold ), Luca (Bruno Gouery) i Alfiea (Lucien Laviscount).

Obožavatelji “Emily u Parizu” mogu računati da će Laviscount imati i veću ulogu u seriji, jer je dobio status redovnog glumca. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime