Nedjelja, 20 listopada, 2024

Uskoro stiže četvrta sezona ‘Emily u Parizu’, znamo sve detalje!

Pitanje na koje svi žele znati odgovor je hoće li Emily i Gabriel konačno biti zajendo. Ono što znamo je da će biti još drame jer drame nikad nije dosta, a Emily će se suočiti s nekim neočekivanim obratima

Nakon uspješne treće sezone, koja je na Netflixu izašla u prosincu 2022. godine, najavljena je još jedna sezona Emilyinih avantura u Parizu. Serija prati mladu Emily, djevojku iz Amerike, koja je otišla raditi u marketing odjel u Francusku. U Pariz se preselila iz poslovnih razloga, ali tamo je naišla i na dva ljubavna interesa, susjeda iz zgrade, Gabriela i biznismena iz Londona, Alfieja. Osim dva ljubavnika, Emily je u trećoj sezoni radila i za dva šefa u isto vrijeme. Većina gledatelja se još nije oporavila od neizvjesnog završetka treće sezone, a mi vam donosimo što trenutno znamo o četvrtoj sezoni. 



Treća i četvrta sezona snimane su naizmjenično

Snimanje četvrte sezone Netflix je naručio još prije dvije godine. Tada je tek na streaming kanale izašla druga sezona. Objava je bila još u siječnju 2022. godine kada je otkriveno da ćemo Emily gledati još dvije sezone. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Emily In Paris (@emilyinparis)

Prema pisanju časopisa Varietya, treća i četvrta sezona snimane su u Francuskoj 2022. godine jedna za drugom. To znači da bi dolazak nove sezone mogli očekivati ranije nego što smo naviknuti. Nove sezone “Emily u Parizu” izlazile su u blagdansko predbožićno vrijeme, a ove godine ćemo saznati hoće li to biti i ranije.

Lily Collins dala je naslutiti da će Emily provesti praznike u Rimu

Glavna glumica Lilly Collins u kratkom videu predstavljenom tijekom Netflixovog eventa Tudum u lipnju ove godine, dala je naslutiti o čemu se radi u četvrtoj sezoni. “Je li Alfie još uvijek slomljenog srca? Hoće li Gabriel dobiti svoju Michelinovu zvjezdicu? Hoće li Mindy i bend ići na Euroviziju? Hoće li Sylviena ponovo rasplamsala ljubav potrajati?” pitala je Collins. 

Pitanje na koje svi žele znati odgovor je hoće li Emily i Gabriel konačno biti zajedno. Ono što znamo je da će biti još drame jer drame nikad nije dosta, a Emily će se suočiti s nekim neočekivanim obratima. Glumica je također dala naslutiti da će Emily otići na praznike u Rim kako bi mogla promisliti o teškim izborima koje ju čekaju. 

Većina glumačke postave se vraća

Sa sigurnošću možemo reći da ćemo u seriji ponovno gledati stare glumce. Lilly Collins se vraća kao Emily, Ashley Park u ulozi njezine najbolje prijateljice Mindy i Lucas Bravo u ulozi šarmantnog kuhara Gabriela. 

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime