Petak, 22 ožujka, 2024

Spoj tijekom karantene: 5 zanimljivih ideja za virtualne ‘izlaske’

Bez obzira na to jeste li u karanteni sa svojim partnerom ili želite začiniti društveno distancirani ljubavni život, donosimo vam nekoliko dobrih (i epidemiološki prilagođenih) ideja za ‘karantena izlaske’

Vrijeme u kojem se nalazimo i svi izazovi koje trenutno prolazimo uslijed pandemije koronavirusa zasigurno nisu ni malo olakšali naš ljubavni život, čak naprotiv. Kako uopće izgleda spoj tijekom karantene?



Bez obzira na to jeste li u karanteni sa svojim partnerom ili želite začiniti društveno distancirani ljubavni život, donosimo vam nekoliko dobrih (i epidemiološki prilagođenih) ideja za dorab spoj tijekom karantene.

 

Ideje za virtualno upoznavanje

1/ Igrajte dobru staromodnu igru 20 pitanja.

Ova igra funkcionira jednako dobro uživo kao i putem mobilnog ili videopoziva, a pravila su jednostavna. Zamislite neku osobu, mjesto ili stvar. Zatim vam partner postavlja 20 DA ili NE pitanja da bi shvatio i pogodio što ste to zamislili. Za malo intimniju verziju, postavljajte si međusobno naizmjenice 20 pitanja jedno o drugome. Već nakon nekoliko pitanja možda i zaboravite kako se uopće igrate i počnete uživati u čarima upoznavanja.

2/ Kuhajte isti obrok odvojeno

Za parove koji su razdvojeni – a voljeli bi da mogu otići na klasičnu večeru za treći spoj – pokušajte skuhati isto jelo te ga zatim zajedno i pojesti. Dogovorite se što želite kuhati, pripremite recepte, upalite videopoziv i uživajte u hrani – i ugodnom razgovoru.

3/ Igrajte igre u aplikaciji Houseparty

Houseparty je aplikacija za video razgovor s više osoba koja posjeduje nekoliko opcija za igre, uključujući trivijalnosti, igre pogađanja i igre crtanja. To je izvrsna ideja za virtualno druženje kada želite učiniti nešto, bilo što, na prvom ili drugom spoju, ali niste baš spremni investirati u nekakvu razrađenu, romantičnu shemu da nekoga oborite s nogu putem videopoziva.

4/ Upoznajte partnere s osobama s kojima ste u karanteni – pogotovo ako su to vaši roditelji

Zar to ne zvuči kao zabavno upoznavanje? Ako se nađete u zatišju razgovora, izvedite virtualni spoj u šetnju oko kuće. Ako ste u karanteni s drugima, nikad ne znate na koga ćete od svojih ukućana naletjeti – i što će oni dodati u razgovor. U današnje vrijeme sve je moguće.

5/ Organizirajte filmsku večer uz pomoć Netflix Partya

Netflix Party je Chromeovo proširenje koje sinkronizira reprodukciju videozapisa i dodaje funkciju grupnog chata svemu što želite gledati na Netflixu. Savjet? Pogledajte jako loš film, radi višeg cilja. Tako možete komentirati otrcane dijelove, nasmijati se ustajalim šalama i sl. Gledajući film online, razdvojeni, teško je stvoriti ugođaj ruke u ruci kao u kinu – stoga probajte alternativna rješenja.

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime