Ponedjeljak, 25 ožujka, 2024

Treći dan Beata na moru je ispunio sva očekivanja

Za sve ljubitelje trap glazbe, ovo je bio savršen način za završiti ljeto. Beat na Moru svakako je događaj vrijedan posjeta iduće godine

Treći i posljednji dan festivala započeo je s glazbenicom Miach koja je snažno otvorila festival. Za razliku od protekla dva dana, već u ranim večernjim satima plaža je bila napola ispunjena posjetiteljima. Ovaj dan publiku su zabavljali poznata imena poput Vesne Pisarović, Z++, Hiljson Mandele, Miach, Baksa, Buntai i 2x Šihte.Miach

Oduševljenje i energiju nije bilo moguće ne primijetiti među izvođačima koji su gotovo bez prestanka stupali na pozornicu kako bi zajedno sa publikom izvodili pjesme. Teško je bilo odrediti tko se više zabavljao – publika, organizatori ili izvođači. Česte interakcije i šale s publikom podigle su atmosferu do vrhunca. Buntai, KUKU$ i Hiljson Mandela po drugi su put raspametili publiku s pjesmom “Popstar”, koja izlazi u rujnu.

Hiljson Mandela i Baks

Luda atmosfera dovela je i do nezaboravnog “crowdsurfanje” koje je publika doslovno objeručke prihvatila. Priložene fotografije najbolje dočaravaju euforiju koja je tada vladala.

Hiljson Mandela i publika
Buntai i Goca R.I.P. iz grupe KukuS

Vesna Pisarović je oduševila publiku

Posebno iznenađenje bilo je dočekivanje pjevačice Vesne Pisarović. Publika je deset minuta neprekidno ponavljala “Vesna, mi te volimo!” sve dok pjevačica nije stupila na pozornicu. Ovo je bio prvi put u tri dana festivala da je izvođač dočekan tako energično.

Vesna Pisarović

Vrlo je teško odabrati vrhunac večeri pošto su se svi izvođači istaknuli u svakom aspektu svoje izvedbe. Organizatori festivala definitivno su pogodili s ovogodišnjim lineupom. Z++ je uspio podići publiku I završiti festival spektakularnom izvedbom.

Z++

Sve u svemu, ovogodišnji Beat na Moru privukao je više ljudi nego prošle godine i ispunio kapacitet svoje lokacije do vrha. Opći dojam je vrlo pozitivan. Za sve ljubitelje trap glazbe, ovo je bio savršen način za završiti ljeto. Beat na Moru svakako je događaj vrijedan posjeta iduće godine.

Buntai, Hiljson Mandela i Goca R.I.P. iz grupe KukuS

Fotografije: Ivan Stanić

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime