Srijeda, 3 travnja, 2024

Meat Loaf pokreće ljubavni reality i zvat će se – I’d Do Anything For Love…

Novi reality show bit će "zabavna, pametan i intrigantan" - ili barem dvoje od toga? Što sve biste ste Vi bili spremni učiniti za ljubav?

Meat Loaf, američki pjevač i glumac, poznat po širokom rasponu glasa, ali i teatralnim koncertima i videospotovima (usput, u jednom od njih glavnu ulogu ima Angelina Jolie) pokreće novi natjecateljski reality show.Zabavna televizijska emisija inspirirana je njegovim najvećim hitom po kojemu nosi i ime: “I’d Do Anything For Love… But I Won’t Do That”.

Što ste spremni učiniti za ljubav?

Nazvana po jednom od najvećih hitova ranih devedesetih, nova televizijska emisija okupit će ljubavne parove koji će, izvršavajući niz fizičkih i kognitivnih zadataka i igara, trebati dokazati da poznaju svoje partnere. No poznaju li ih dovoljno? Bi li učinili sve za ljubav ili ipak ima nešto što nipošto ne bi učinili?

Zadaci u pratnji posebnog soundtracka

Razni (zanimljivih, ali i emotivnih) zadaci tematski će biti povezani s ljubavnim baladama te će se parovi natjecati uz pratnju posebnog soundtracka koji obuhvaća probrane hitove koji će u studiju biti izvođeni uživo – kako od zvijezda koje su proslavile odabrane pjesme, tako i od strane novim imena koja trenutačno osvajaju glazbenu scenu.

Pjesma nositeljica projekta, “I’d Do Anything For Love (But I Won’t Do That)” teksaškog rokera prvi puta je zasvirala 1993. godine, a objavljena je na njegovom šestom albumu, “Bat Out of Hell II: Back Into Hell”.

U produkciji hvaljenog Netflixovog dvojca?

Poznavajući karakter sličnih “ljubavnih” emisija već sada se otprilike može zaključiti kako će izgledati novi natjecateljski serijal u kojoj popularni pjevač ima ulogu izvršnog direktora. Službeno još nepotvrđeno, no produkciju novog glazbeno orijentiranog televizijskog natjecanja preuzima producentska tvrtka Christophera Pottsa i Jontyja Nasha, hvaljenog dvojca koji stoji iza Netflixovog reality hita “Nailed It!”.

“Želimo stvarati emisije koje su zabavne, pametne i intrigantne, ali zadovoljni smo i ako zadovoljimo dva od ova tri kriterija”, moto je ovog dvojca stoga se i od novog projekta ne očekuje ništa manje!

Budući da se ranije i sam okušao kao natjecatelj u “Pripravniku” (The Apprentice) Meat Loafu ovo neće biti prvi susret s reality emisijom.

Naslovna fotografija: Facebook @MeatLoaf

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime