Četvrtak, 25 srpnja, 2024

Pearl Jam ekskluzivno najavili kolekciju vlastitih slastica – ali ne od džema!

Pearl Jam ove veljače 'streamaju' koncert svoje karijere! Kao da koncert nije dovoljna poslastica fanovi će se moći zasladiti i s posebnom kolekcijom čokoladnih pralina, a sve to s humanitarnim odjekom

Poznate grunge ikone koji u novije vrijeme oduševljavaju nešto drugačijim i modernijim izričajem, grupa Pearl Jam, najavila je ekskluzivno izdanje snimke nastupa koncerta opisanog kao najboljeg u njihovoj karijeri.Kao da koncert nije dovoljna poslastica fanovi će se moći zasladiti i s posebnom kolekcijom čokoladnih pralina, a sve to s humanitarnim odjekom!

Za koncerte grupe Pearl Jam kaže se u da su posebno iskustvo nabijeno golemom energijom koju bend stvara na pozornici. Čak i oni koji možda ne preferiraju njihov zvuk ne ostanu indiferentni ako se nađu u publici kada bend zahukta atmosferu. Sve to dodatno je pojačano kada sviraju “kod kuće”, u svom Seattleu. Rijetko sviraju na domaćem terenu i tim više – događaji su to koji se dugo prepričavaju. …a još uvijek se oduševljeno priča o doživljajima s dva uzastopna koncerta, održana 2018. godine na Safeco Fieldu!

Koncerti karijere?

Bili su to jedni od najboljih njihovih koncerta opisani kao točka u kojoj je bend dosegnuo vrhunac dosadašnje karijere. Atmosfera je i trajno zabilježena videokamerama te će snimka jedne koncertne večeri biti dostupna za “streaming na zahtjev” po cijeni od 14,99 američkih dolara (oko 95 kuna).

Koncert će se moći pogledati od 12. do 16. veljače, a gledajući omiljeni bend “u punoj snazi”, fanovi za dodatan izvor energije mogu posegnuti za finim čokoladicama iz posebno pripremljene bombonijere proizvedene u suradnji s Theo Chocolates.

“Dok pripremano streaming koncerta ‘Druge večeri kod kuće’ (‘Night 2 of the Home Shows’) oduševljeni smo što vam, ponovo u suradnji s partnerima iz  udruge Vitalogy, možemo predstaviti ekskluzivnu poslasticu – ovoga puta riječ je o ručno pripremljenim čokoladicama”, obratio se bend u službenoj izjavi dodavši:

“Ova ukusna kolekcija inspirirana je trima okusa karakterističnih za naše sjeverozapadne slastice, a dolaze upakirane u posebno dizajniranu ‘koncertnu’ ambalažu u kojoj ćete moći uživati i dugo nakon što pojedete sve čokoladice.”

Osviješteni okusi zavičaja

Nakon Pearl Jam linije vintage vina, svaka ručno napravljena čokoladica izrađena je od organskih i fair trade sastojaka te ne sadrži gluten niti soju.

U pakiranju se nalaze tri različita okusa pralina, a oni su sljedeći:

  • tamna čokolada s okusom cidera od jabuke
  • mliječna čokolada s okusom kave
  • slana tamna čokolada s dodatkom vanilije

“Nije li to savršen poklon za Valentinovo? Možete se zasladiti dok uživate u snimci čuvenog koncerta te se osjećati još bolje znajući da ste doprinijeli humanitarnom cilju”, poručili su uz poziv na odaziv Eddie Vedder i ekipa.  

Prihodi i od streaminga koncerta i od prodanih čokolada bit će usmjereni za humanitarno djelovanje udruge Vitalogy. Kako bi se povećala svijest o sve većem rastu beskućnosti, a također i povećala borba za smanjivanjem tog problema, uz svu zaradu od prodaje, bend će udruzi i inicijativi “The Home Shows” dodatno donirati novčana sredstva.

Setlista dosad neobjavljene posebno producirane verzije koncerta uključuje čak 37 pjesmama, dodatno prilagođenih 5.1 digitalnom surround zvuku.  

Fotografije: pearljam.com / Naslovna: Danny Clinch

Pročitajte još...

Povezano

Ostavite komentar

Molimo upišite komentar
Molimo upišite vaše ime